Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΡΑ-ΒΛΑΣΣΗ


Ερωτηματικά προκαλεί η ξαφνική μη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Τσίκουρα και Βλάσση στο εορταστικό προχθεσινό οικογενειακό διπλό της ομάδας.Οι παραπάνω αθλητές δήλωσαν ξαφνικό κώλυμα επικαλούμενοι πρόβλημα υγείας λίγες ώρες πριν το φιλικό,απογοητεύοντας πολλούς προσωπικούς τους fans που είχαν έρθει (ακόμα και από την επαρχία) να τους δουν αγωνιζόμενους.
Η ξαφνική έφοδος από κλιμάκιο ''ιπτάμενων'' γιατρών της ΔΟΕ οι οποίοι ζήτησαν και πήραν δείγματα από 2 αθλητές της Berlingoal (Τζανουδάκης, Καράμπελας) κινεί υποψίες για το ''non show'' των 2 αστεριών.
Η ΠΑΕ θα κληθεί μάλλον να δώσει εξηγήσεις τις επόμενες μέρες.

''Δεξιός halfιές: Να σημειωθεί ότι οι Μάρκος Τσίκουρας και Τάσος Βλάσσης απέχουν καιρό από τις δραστηριότητες της ομάδας την ώρα που φήμες για τις τρομακτικές σεξουαλικές τους επιδόσεις το τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου