Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κάτι τρέχει με την West Ham...

Ποδαρικό στα σκάνδαλα φέρεται να έχει κάνει ο Πρόεδρος της Berlingoal Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Δεν έχουν περάσει 3 μήνες από την παρουσίαση της καινούριας φανέλας της Berlingoal για την σεζόν 2010-2011 και τα πρώτα σημάδια διαφθοράς κάνανε την εμφάνισή τους. Ο λόγος γίνεται βέβαια για την περιβόητη "γαλαζια-μπορντό" φανέλα της ομάδος (η οποία παρουσιάστηκε σαν μια ρηξικέλευθη ιδέα του Αθ. Παπαδόπουλου). Η εν λόγω φανέλα έχει φέρει τα άνω κάτω στην Premier League και ιδιαίτερα στην West Ham United η οποία διατηρεί εδώ και 10ετίες τα copyright του συγκεκριμένου χρώματος φανέλας.
Ο ελληνικής καταγωγής Greg Demetriou "Head of Media" της West Ham United προέβη σε δηλώσεις τις οποίες σας παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Berlingoalblogspot:

"..είναι πραγματικά μια πράξη ασέβειας στην ιστορία της West Ham United. Ο φιλόδοξος μεγιστάνας Παπαδόπουλος σίγουρα έχει μπει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι λογικό να υποκύπτει σε τέτοιου είδους γκάφες. Από την μεριά μας βέβαια δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να στηλιτεύσει τις ισορροπίες στην ομάδα μας είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικών χώρων. Η "γαλάζια-μπορντό" έμφανιση αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν της West Ham United. Η δημιουργία ενός κακέκτυπου της συγκεκριμένης φανέλας από τον Αθ. Παπαδόπουλο έχει ταράξει το κλίμα στην ομάδα μας. Διατηρούμε μια άψογη συνεργασία με την Nike και απορούμε κι εμείς οι ίδιοι με το θράσσος του συγκεκριμένου Προέδρου. Καί Nike καί γαλάζια-μπορντό..μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι. Ιδιαίτερα έκπληκτοι μέιναμε δε, παρακολουθώντας στο youtube την τελετή παρουσίασης της δικιάς μας εμφάνισης σαν κάτι το καινούριο, κάτι το πρωτοποριακό, κάτι το μοναδικό. Όλη αυτή η συμπεριφορά μόνο δικαστική οδό μπορεί να επιφέρει και από την μεριά μας έχουμε ήδη κινητοποιηθεί νομικά. Τα πρακτικά του θέματος θα κατατεθούν στο προσεχές νομικό συμβούλιο της ομάδας μας και απ'οτι φαίνεται η υπόθεση θα φτάσει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Φυσικά είμαστε πλήρως ενημερωμένοι οτι ο Κύριος Παπαδόπουλος έχει απλώσει τα πλοκάμια του ακόμα και στην Χάγη όπου κατοικοεδρεύει ο μεγαλοπαράγοντας Λουκιανός Ζαβόλας, δάχτυλος του Αθ. Παπαδόπουλου. .."

"Ζογκλερικός Ντριπλέρ: Καλές οι δημόσιες σχέσεις Κύριε Παπαδόπουλε, καλά τα ακριβά εστιατόρια, καλές και οι συλλογές αυτοκινήτων..αλλά καλό θα είναι οι συμβουλάτορες σου να ψάχνουν περισσότερο τα πράγματα αν θες να συνεχίσεις να ονομάζεσαι Παπαδόπουλος και όχι Σκανδαλόπουλος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου