Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ UEFA Η BERLINGOAL!!!!



Εξάλλη έιναι η δίοικηση της Berlingoal με τον τρόπο που η ομάδα του κερατσινίου προσεγγίζει παίχτες της ομάδας , χώρις μάλιστα να έχει πάρει πρώτα την έγγραφη άδεια της δίοικησης. Σύμφωνα με τον Στέφανο Ανδρεαδάκη, τερματοφύλακα της Berlingoal, ο πρόεδρος του Κερατσινίου επικοινώνησε μαζί του , ώστε να τον πείσει να πάει δανεικός στην ομάδα των δυτυκών προαστίων. Ο ίδιος, ως άριστος επαγγελματίας παρέπεμψε το θέμα στον Αθ. Παπαδόπουλο. Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είναι εξοργισμένος με την αντιεπαγγλεματικη συμπεριφορά του προέδρου του Κερατσινίου , αφου δεν έλαβε καμία ειδοποίηση σήμερα, είτε ενδιαφέροντας, είτε μεταμέλειας για τις αντιεπαγγελματικές κινήσεις .

Ο κακος berlingoalitis λεεί:

" Λήγει το συμβόλαιο του Ανδρεαδάκη το καλοκαίρι. Κολλητός του Wolf είναι το αστέρι του Κερατσινίου ο Κουρκόυτης, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την διοίκηση. Ποίος έιναι ο καλύτερος τρόπος να δείς αν σε θέλει η ομάδα σου πραγματικά?? Με δήλωση ενδιαφέροντος από άλλη ομάδα........"

Αναμένεται με ενδιαφέρον της επόμενες μέρες το τι θα κάνει τελικά η Berlingoal, ενω από πεισμα και μόνο θεωρείται αδύνατον να βρεθεί χρυσή τομή για τον δανεισμό του Ανδρεαδάκη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου