Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Γατάκια και Τιτίκες..


Η νικηφόρα πρεμιέρα της Βerlingoal με το εμφατικό σκορ 9-2 έχει χαροποιήσει και παράλληλα αναστατώσει τους οπαδούς της ομάδος. Φυσικά όλοι κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένοι θα μπορούσαν να είναι με το αποτέλεσμα παρόλα αυτά έντονη μουρμούρα επικρατούσε στις κερκίδες του Όριον κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.

Η αλήθεια είναι οτι απο την εν λόγω αναμέτρηση απουσίαζαν μεταξύ άλλων και παίχτες κλειδιά όπως ο Παπαδόπουλος και ο Παπαδάκης. Το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά πτόησε τους χιλιάδες ένθερμους οπαδούς της Βerlingoal καθώς ακούγονταν απο πηγαδάκια στις εξέδρες φράσεις όπως:

"Λείπουν τα γατάκια..."
"Χωρίς τιτίκες παρατασσόμαστε σήμερα..."
"Σήμερα θα δούμε μπάλα..."
"Αντρικό παιχνίδι..."
"Επιτέους λείπουν οι Δημοσιοσχεσίτες..."
"Χωρίς Δημόσιους υπάλληλους παίζουμε απόψε..."

και άλλα πολλά...

Οι φίλαθλοι της ομάδος για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν οι καλύτεροι κριτές της...καθώς επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά σε όλα τους τα σχόλια. Παίχτες παλικάρια όπως ο Μπαλτάς και ο Τζανουδάκης αλλά και ηγετικές φυσιογνωμίες όπως ο Λόντος παρέδωσαν ιδιαίτερα μαθήματα πειθαρχίας και διαπλανητικού ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρέη αρχηγού εκτέλεσε ο Λόντος...και απο την πρώτη στιγμή κέρδισε το χειροκρότημα και την εύνοια της κερκίδας...συγκεκριμένα ακούστηκαν φράσεις όπως:

"Σκυλί ο Λόντος...τρέχει, μαρκάρει, πιέζει,φωνάζει..."
"Σωστό Hummer..."
"Αυτός είναι αρχηγός..."
"Ψυχάρα ο Πέρι..."

Νίκη μεν...σημαντικές διαπιστώσεις δε...
Οι Ψίθυροι έγιναν μουρμούρα...και σχόλια αιχμηρά για Παπαδόπουλο και Παπαδάκη δεν άργησαν να έρθουν:

"Η ομάδα πετάει χωρίς τα παλτά"

Να σημειωθεί οτι ο Παπαδόπουλος ζήτησε χαρακτηριστικά απο τους παίχτες πριν τον αγώνα: "Παίξτε για μένα". Οι οπαδοί της Berlingoal παρομοίασαν την συγκεκριμένη δήλωση του Παπαδόπουλου με εκείνες των τραγουδιστών στα νυχτερινά κέντρα που πληρώνεις είσοδο να ακούσεις την φωνή τους και σου λένε "Δικό σας"..."Παίξε εσύ ρε τσουρουκά Παπαδόπουλε" λέγανε μεταξύ άλλων..και βλέποντας τον Μπαλτά να οργιάζει στο γρασίδι δεν άργησε να βγεί το σύνθημα:
"Μπαλτά Μπαλτά...παίξε για τα παλτά!!!"

Είναι αλήθεια οτι ο Παπαδόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει βάλει την ομάδα σε δεύτερη μοίρα...ασχολείται περισσότερο με την περιουσία του, την χλιδή, τα πολυτελή εστιατόρια, τα ταξίδια αναψυχής και φυσικά αυτή η στάση δεν θα περνούσε ποτέ απαρατήρητη από τους υποστηρικτές του συλλόγου.
Από την άλλη ο Παπαδάκης φαίνεται να εξαπλώνει τα πλοκάμια του στους χώρους του Real Estate και των φωτοβολταϊκών παραμελώντας πλήρως τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Ας κάνουν ότι θέλουν...ας απολαύσουν την ζωή τους όπως εκείνοι επιθυμούν..Οι οπαδοί της Berlingoal είναι δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι σε εξωγηπεδικά μικροπαραστρατήματα..αλλά σε καμμία περίπτωση δεν δέχονται γατάκια και τιτίκες εντός του γηπέδου πάντα αναφερόμενοι στην νωχελικότητα, την χαλαρότητα και ίσως την φοβία των συγκεκριμένων παιχτών να μπουν δυνατά στις φάσεις ή να πάρουν πρωτοβουλίες τις στιγμές που η μπάλα καίει..Και φυσικά όλοι μπορούμε να διακρίνουμε έναν τραυματισμό (περίπτωση Παναρίτη) από μια δικαιολογία και υπεκφυγή (περίπτωση Παπαδόπουλου). Επίσης όλοι μας μπορούμε να ξεχωρίσουμε παίχτες ευέλικτους (πχ. Τζανουδάκης) και παίχτες μονοκόματους που δεν στρίβουν ούτε στριφτό τσιγάρο (βλέπε Παπαδάκης).

Εν ολίγης η μουρμούρα στο Orion κυμάνθηκε στα όρια της εμπάθειας για Παπαδόπουλο και Παπαδάκη και ας κρατήσουμε τις λέξεις "ΓΑΤΑΚΙΑ, ΤΙΤΙΚΕΣ, ΜΕΤΡΙΟΙ, ΣΤΑΣΙΜΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.." μόνο και μόνο μπας και ιδρώσει το αφτί τους και εδεηθούν να παίξουν μπάλα ώστε να τους ξαναδούμε όπως τους γνωρίσαμε "φιλόδοξους, δυναμικούς, μαχητικούς, αγωνιστές.."



Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει: "Τρίζει μήπως κάποια από τις καρέκλες του πολυθεσίτη Παπαδόπουλου (πρόεδρος, παίχτης, αρχηγός..isn't it too much??)...Αν αληθεύει πάντως και η φήμη ότι ο Παπαδόπουλος εμφανίστηκε με μαύρη φούστα ως επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση των βραβείων status για τους άνδρες της χρονιάς..μαζί με τον φίλο του Τζιμπρίλ Σισέ..τότε ζορίζουν κι άλλο τα πράγματα.."...Οψόμεθα.."

8 σχόλια:

  1. Λυπάμαι που επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Ζογκλερικού Ντριμπλέρ παιδιά. Λέγεται οτι θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες των δύο κυρίων με "ύποπτες" φωτογραφίες!!!!
    Οψόμεθα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ζογκλερικέ....Θα έπρεπε να ντρέπεσαι...Ως blogger αλεξιπτωτηστής , (αφου θυμάσαι την ομάδα και το blog μόνο όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις όπως και ο Janoudos και Υπόγειος Ζογκλέρ που δεν γράφει κάν κείμενα παρα τα κάνει copy paste αλλάζοντας τα ονόματα απο αλλά αθλητικά site ( ! ))..Θεωρώ πως μόνο κακο κάνεις στην ομάδα.....20 ατομα δεν εκπροσωπουν τους χιλίαδες που πίνουν νερό στο ονομα του πρόεδρου. Αγαπητε Ζογκλερικε....η εμπάθεια σου φτάνει στα όρια της αηδίας...Να είσαι αντικειμενικός....Και να βρείς και ενα δικό σου τρόπο να γράφεις άρθρα....Καθώς η τελευταία παραγραφος προσωπικης γνωμης είναι σήμα κατατεθέν του κακου Berlingoaliti.....Μέχρι και την ατάκα και το χρώμα έκλεψες....Ημαρτον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες αναφέρουν οτι ο κακός Βerlingoalitis παίρνει γραμμή απ΄την Διοίκηση. Η αμεροληψία και ελευθερία του λόγου είναι νόμιμο προσόν αλλά και δικαίωμα του εκάστοτε αρθρογράφου στο συγκεκριμένο blog. Δυστυχώς κάποιες φορές:

    "Η αλήθεια είναι σαν το ιώδιο. Τσούζει και γιατρεύει!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κακος Berlingoalitis ειναι αυτός που πρωτοδημοσίευσε την ανακοίνωση βόμβα των ULTRAS που τα "έχωνε" και στην δίοικηση.... Αν είχατε προσέξει την πορεία μου, θα είχατε δεί πως κριτικάρω τους πάντες....Αλλα οι αλεξιπτωτιστές έχουν ασθενή μνήμη....Οσο για το στύλ της αρθρογραφίας σας....παίρνετε 0 στην πρωτοτυπία και 10 στην αντιγραφή....Περστικά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οσοι ηταν στο μάτς προχθές ξέρουν αν υπήρξε χλευασμός προς το προσωπό μου και του κυρίου Παπαδάκη η οχι.... Όπως πήγα να κάτσω στον πάγκο, ο κόσμος με χειροκρότησε και ανταπέδωσα.Νομίζω ότι το πάθος και η δύναμη είναι τα στοιχεία που διακρίνουν το στύλ παιχνιδιού μου. Γέλασα όταν άκοθσα με αποκάλεσαν οι φίλαθλοι γατάκι και τιτίκα... Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν αυτά τα ψευδή δημοσιέυματα....Τελός πάντων, η ομάδα παίζει απόψε και αυτό που με ενδιαφέρει...Οχι τις χαζομάρες που λεει ο καθένας...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παραπάνω δηλώσεις είναι του Παπαδόπουλου . Επι του πιεστηρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή