Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ MASTER CHEF ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΙΚΗ" ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΓΚΗ!


Ώς γνωστόν ο πρόεδρος της Berlingoal FC συχνάζει στα ακριβότερα και καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης πόσο μάλλον της Ελλάδος. Ότι είναι φίλος του Σκαρμούτσου και κουμπάρος του Λαζάρου επίσης γνωστό!

Όπως βλέπετε και στη φωτό είναι φίλος και με τον ''τυχερό'' Άκη Πετρετζίγκη με τον οποίο φήμες λένε ότι έχουν τον ίδιο stylist (Ίδιο μούσι!!!)

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη πανάκριβη Bugatti του προέδρου μετά την νίκη του Άκη

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε εμείς σε πιστεύουμε!Οι ULTRAS είναι οι ζόρικοι της υπόθεσης.Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις...απ΄το να διατηρείς μια συλλογή με πανάκριβα αυτοκίνητα, να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας,να γνωρίζεις την αφρόκρεμα της Show Biz,να είσαι εξώφυλλο στο STATUS και το MAXIM, να εντάσσεσαι στο Jet Set των καλοφαγάδων, των σκαφάτων,των "Δον Ζουάν"..όπως και να καθορίζεις αποτελέσματα (κοινώς να διαμορφώνεις συνειδήσεις) σε κριτές Ριάλιτι!Όλοι σας είδαμε σήμερα να τα λέτε με τον Κύριο Σκαρμούτσο λίγο πριν την έναρξη του φιλικού στο Orion!! Αγαπητέ Πρόεδρε..μάθε οτι αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να παίζεις με τα πιστεύω, τα συναισθήματα και τις οπαδικές πεποιθήσεις των ULTRAS!!!Το επαναλαμβανόμενο deformarisma του παίχτη "ΟΥΤΣ" δεν περνάει απαρατήρητο..Φιλικό-Ξεφιλικό...Βάλτε όλοι μυαλό γιατί θα πέσουν κεφάλια..και ο 1ος θα είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή