Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί παράτησε ο Τσίκουρας τη Lady Gaga ????

Αποκλειστικές φωτογραφίες έφτασαν στα γραφεία του Berlingoal FC blogspot που αποδεικνύουν το λόγο του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού.

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες η γνωστή καλλιτέχνις εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητα του μέχρι τότε συντρόφου της Τσίκουρα κατάφερει να "ρίξει" μια θαυμάστρια και να την εκμεταλλευτεί.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε night club στη New York όπου διασκέδαζε η Lady Gaga με την παρέα της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει άγριο καβγά του ζευγαριού με το διάσημο ποδοσφαιριστή να φτάνει στα άκρα και να ξυλοκοπάει 2 "φουσκωτούς" του μαγαζιού και την ίδια τη Gaga.




Κάπως έτσι ξεκίνησε και η κάτω βόλτα για τη Lady Gaga η οποία προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το superstar Τσίκουρα.


Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Τσίκουρας επιστρέφει στην Ελλάδα και έχοντας ήδη ξεπεράσει το χωρισμό του γνωρίζει στο αεροδρόμιο το μοντέλο που έμελε να γίνει και η επόμενη συντροφός του.





Το γνωστό μοντέλο Γιώτα Κωνσταντίνου γνωστή παγκοσμίως ως Jo είναι ελληνικής καταγωγής και αυτή τη περίοδο φιγουράρει στη κορυφή της λίστας με τα πιο καλοπληρωμένα top models ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια ο "Ο Μάρκος έδωσε νέα πνοή στη καρίερα μου! Θα του το χρωστάω για πάντα...".
                             
Jo in the Caribbean -- Playboy Collector's edition

Όπως βλέπετε και στη φωτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απτη Lady Gaga αλλά αντίθετα οργιάζουν οι φήμες ότι η Lady Gaga τη μισεί θανάσιμα. Τρανό παράδειγμα, σε μία συνάντηση που είχαν τυχαία στο Las Vegas στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για ανδρικό περιοδικό η Lady Gaga επιτέθηκε στο πανύψηλο μοντέλο και μάλιστα έχασε μια τούφα απτα μαλλιά στη μάχη.

Με τη Lady Gaga εκτός, το ζευγάρι φαίνεται να ζει ήσυχες στιγμές και να περνάνε τον ελεύθερο κοινό τους χρόνο (που είναι ελάχιστος λόγω των ειλημμένων υποχρεώσεων τόσο του μοντέλου στην Ευρώπη όσο και του άσσου Μ.Τσίκουρα) στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Την φωτοβομβίδα στην φωτο της Γιώτας την εχει δει κανεις? Το βλέμμα του το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή