Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Πολλα τα ονόματα που ακούγονται ενόψει Ιανουραίου για την Βerlingoal με τα fax να φτάνουν το ένα μετα το αλλό στα γραφεία της ομάδας. Θα εξετάσουμε τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφοι να βάλουν την μπροντογαλάζια φανέλα.










Κωσταντίνος Παπαργύρης: Ο παίχτης της Berlingoal που παίζει δανεικός στην Slovan Bratislava. Μετά την παρουσία του στο εορταστικό οικογενειακό διπλό της Τρίτης 28/12/2010, οι φήμες φούντωσαν περί προωρης επιστροφής του στην ομάδα και παρουσία στα play off. Ο ίδιος βέβαια δήλωσε σε πηγαδάκια μετά το ματς, ότι έχει συμβόλαιο με την Slovan και θα το τιμήσει. " Οτι ίσχυε έως σήμερα , συνεχίζει να ισχυεί. Είμαι παίχτης της Berlingoal, αλλα μέχρι να λήξει ο δανεισμός μου, θα μείνω στην Σλοβακία." φερεται να είπε ο βιρτουόζος μέσος, και συνέχισε " Πάντως ηταν ωραία αισθηση να ξαναφορέσω την μπορντογαλάζια φανέλα....." αφήνοντας έτσι ενα παράθυρο επιστροφής. Μένει να δούμε το τέλος αυτού του σιριαλ, που μπορεί να εξέλιχθεί σε ...εσωτερική μεταγαρφή.


Αντώνης Κουρκούτης: To αστέρι του Κεραστινίου. Ο Κουρκούτης παίζει ως δεκάρι , εχει άριστη τεχνική κατάρτιση, πολυ καλή ντρίπλα και πολυ δυνατό σούτ. Ο βιρτουόζος μέσος, μετα από μια λαμπρή παρουσία χρόνων στην ομάδα του Κερατσινίου, θέλωντας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καρίερα του, φαίνεται να ρίχνει γέφυρες πρός την Berlingoal μέσω του καλού του φίλου Στέφανου Ανδρεαδάκη. Ο πρόεδρος τον ξέρει, πιστέυει στις δυνατότητες του, ενω βλέπουν την περίπτωση και σαν επένδυση για την Berlingoal, αφου πιστέυουν πως είναι παίχτης που στο μέλλον μπορεί να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Το κέντρο με Παναρίτη( οταν επιστρέψει) , Κουρκούτη, Ζητούνη , Βλάσση μοιάζει να χτυπάει πρωτάθλημα από μόνη της. Μένει να δούμε αν θα κινηθεί τελικα η ομάδα για τον παίχτη. Σε κα΄θε περίπτωση ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάθε ομάδα.















Αποστόλης Διακόπουλος: Ισως η πιο εφικτή περίπτωση. Εδωσε το παρών στο εορταστικό οικογενειακό διπλό ως guest star, δινοντας τροφή για πολλα σχόλια και φήμες μεταγραφής. Είναι παίχτης της Λάυρας Αργυρούπολης χρόνια τώρα , με θητεία και στην Τερψιθέα. Μια πολυ καλή λυσή στην άμυνα και στο κέντρο. Θέλει και αυτός να κάνει το παραπάνω βήμα στην καρίερα του, και έτσι και αυτός βλέπει με καλό μάτι την ένταξη του στην Berlingoal. Έχει πολυ καλές σχέσεις με όλους τους παίχτες της ομάδας, και να θα δεσει την άμυνα με την ένταξη στο πρωτάθλημα 9x9. Μια άμυνα Διακόπουλου, Παπαδόπουλου, Λόντου και Τσίκουρα μοιάζει με κόλαση για οποιαδήποτε επίθεση. Μένει να δούμε....



















Νίκολαος Σκαρμούστος: Ο έμπειρος 34 χρόνος επιθετικός που έχει παίξει σε πολλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, Άρης, Παναχαίκη και Ατρόμητο , φέρεται να έχει αυτοπροταθεί στην Γλυφαδιώτικη ομάδα αφού κατά την επίσκεψη του πρόεδρου Αθ. Παπαδόπουλου στον φίλο του, μάγειρα Δημήτρη Σκαρμούστο, φέρεται να του είπε:" Θανάση, αν θέλετε επιθετικό τωρα τον Γενάρη, ο ξαδερφός μου ο Νίκος γουστάρει πολύ να παίξει στην Berlingoal. Δωσε εσύ το ΟΚ, και αυτός ερχεται τρέχοντας....." Σίγουρα η παρουσία ενός ακόμη επιθετικού μετά τους Βογιατζή, Τζανουδάκη, Λαμπράκο και Παπαδάκη θα έδινε ανάσες στην ομάδα, ενω η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Η ερώτηση είναι όμως αν ο 34χρονος είναι πια επιπέδου Berlingoal. Ο ίδιος το βλέπει σαν την τελευαταία του ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον τελικά για τον παίχτη.


Οσο περνάνε οι μέρες μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής σεζόν, όλο και περισσότερα ονόματα ακούγονται. Μένει να δούμε τελικά , για ποιους θα κινηθεί η ομάδα, αφου φημες εχουν πως θα γίνουν δύο μεταγραφές το λιγότερο.

Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Μήπως με τα ονόματα που ακούγονται, καποιοι δεν θα έπερπε να αισθάνονται τόσο σίγουροι για την θέση τους στην ομάδα???????....Είδομεν......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου