Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΡΑΙΟ???


Σάλος έχει ξεσπάσει με την (προκλητική) εμφάνιση της ομάδας του Ηρακλή εχθές στο τοπικό derby(?) του βορρά...Ο γηραιός επέλεξε για πρώτη φορά στην ''μεγάλη'' ιστορία του να εμφανιστεί με τα χρώματα της Berlingoal...Η επιλογή αυτή όχι μόνο δεν αποδείχθηκε γούρικη για τον θίασο της συμπρωτεύουσας αλλά συνιστά προσβολή προς την φίλαθλη κοινή γνώμη που έχει ταυτίσει τα χρώματα αυτά με την ομάδα-σύμβολο των ημερών μας,την Berlingoal μας. Κύριοι εκεί στον Ηρακλή, αγαπητοί καλιτέχνες,παρουσιαστές και λοιποί παρατρεχάμενοι αλεξιπτωτιστές, να ξέρτε κάτι: τα χρώματα των ομάδων δεν επιλέγονται με βάση τις τάσεις της μόδας αλλά με βάση την ιστορία, τα συναισθήματα, και τις αξίες που τις διέπουν...Αλλάξτε γούστα, βγάλτε τις φανέλες και απολογηθείτε στον απλό φίλαθλο...Και κάτι τελευταίο..Ως ένδειξη μεγαλοψυχίας η ΠΑΕ Berlingoal σε πρώτη ευκαιρία θα δωρίσει μια φανέλα της ομάδας μας στον Αντώνη Ρέμο σε πρώτη ευκαιρία στο Rich της Γλυφάδας...

1 σχόλιο: