Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΝΙΘ...ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ...


Προ λίγου καιρού και συγκεκριμένα στο φιλικό κατα του Ρατσισμού που διοργάνωσε η Berlingoal είχαμε γράψει για την δαιμονιόδη φόρμα στην οποία βρισκόταν καιρό τοτε ο Μιχάλης " Ουτς" Παπαδάκης. Από τοτε εως σήμερα , αλλαξαν πολλά καθώς η δαιμονιόδη φόρμα έγινε βαρύ ντεφορμάρισμα και ο παίχτης πάει από το κακό στο χειρότερο. Χαρακτηριστικό παραδειγμα η εμαφάνιση του παιχτή στο τελευταιο μάτς πρωταθλήματος , που ήταν αποκαρδιωτική και δεν μπόρεσε να αξιοποίησει καμία κάθετη πάσα αλλά φυσικά και καμία σέντρα.

Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Οταν ο Παπαδάκης ηταν μόνο Όυτς, ολα πηγαιναν καλά. Ετρεχε ,μάρκαρε, και έβαζε την μπάλα στο πλεχτό......Όταν έγινε και sexy thing ( όπως τον αποκαλούν οι paparazzi ) κόπηκαν όλα τα παραπάνω.......και ξεκίνησαν τα ξενύχτια με ποτά και αιθέριες υπάρξεις.... Αν δεν παρει κεφάλια ο Πρόεδρος και σύντομα, θα γεμίσει η Βerlingoal κι άλλους sexy things. Και μετά τρεχάτε ποδαράκια μας....."


Μένει να δούμε αν απλά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, που όλοι δικαιούνται ,η αν έχει πάρει την κάτω βόλτα μια και καλή. Όλα θα φανούν λίαν συντόμως......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου