Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ??????


Προς κακο berlingoaliti:

Χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα και ενω περίμενα τον αδερφό μου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να έρθει από το ερθει από το εξωτερικό όπου σπουδάζει, παρατήρησα κάποιον κύριο με απλή αθλητική περιβολή στις αφίξεις " εντος σέγκεν" να περιμένει κάποιον. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, ωστόσο μετα από λιγη ώρα όταν και έγινε αντιλιπτός και από άλλους παρεβρισκόμενους εξαφανίστηκε με την προσωπική του φρουρά , από κάποια πόρτα της ασφαλείας του αεροδρομίου που απαγορευόταν η είσοδος για το κοινό. Προφανώς ο προέδρος Αθ . Παπαδόπουλος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος με το χαλαρό του ντύσιμο , αυτο ομως δεν στάθηκε δυνατόν όταν και αναγνωρίστηκε από οπαδούς της Berlingoal που του ζήτησαν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μεχρι να το απομακρύνει η φρουρά ήταν πολύ φιλικός και δεν χαλασε το χατίρι σε κανέναν οπαδό, ενώ δεχθηκε με χαρα και τα πειράγματα και αντίπαλων οπαδών, και ανταπέδωσε μάλιστα!!! Υπήρξαν ερωτήσεις για τον λόγο που βρισκόταν εκεί τέτοια ώρα , αλλά απάντησε χαμογελώντας ..." προσωπικοί λόγοι".....

ο κακός berlingoalitis λεει:

" Ο πρόεδρος στο Ελ. Βενιζέλος χθές τα μεσάνυχτα. Ο Ζητούνης πάει Αμερική για " προσωπικούς λόγους" .Ο Καράμπελας μιλούσε με Tottenham. Ο Βογιατζής με West Ham. Ο Παναρίτης από Άυγουστο θα ξαναπαίξει μπάλα τον Απρίλιο, και αν.....Τον Ανδρεαδάκη τον θέλει το Κερατσίνι δανεικό. Και επαναλαμβάνω.....Ο πρόεδρος στο Ελ. Βενιζέλος χθές τα μεσάνυχτα. Σας μυρίζει τίποτα ενόψει Ιανουαρίου???? Λέω εγώ τώρα....... "

Πάντως εντύπωση προκάλεσε σε όλους η ταχύτητα με την οποία απομακρύνθηκε από την αίθουσα αφίξεων όταν και αφίχθησαν πτήσεις από Μιλάνο, Λονδίνο και Μαδρίτη.......

Άγνωστος

1 σχόλιο:

  1. Μήπως να φωνάξουμε την αντιτρομοκρατική???? Γιατι μου φαίνεται " σκάει βόμβα".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή