Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ!!!!!!!


Πριν λιγη ώρα η Metropolitan FC ειδοποίησε τον υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Berlingoal Μάρκο Τσίκουρα ότι δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί το φιλικό στον Πειραία αυριο βράδυ στις 9, καθώς μετά από συνάντηση με την αστυνομία, οι υπέυθυνοι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του παιχνιδίου, λόγω της διεξαγωγής του φιλκού κατα της φτώχειας την ίδια ώρα στο στάδιο Καραισκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και των φίλων Ronaldo -Zidane. Απορία πάντως προκαλεί η στάση της αστυνομίας καθώς είχαν δώσει διαπιστευτήρια εδώ και καιρό στις δύο ομάδες , και τελευταία στιγμή ανακάλεσαν το λόγο τους.


ο κακος berlingoalitis λεει:


" Όποιος κυκλοφορεί στον Πειραία της τελευταιές μέρες θα ακούσει πολλά για το αυριανό μάτς. Για αυτό της Berlingoal μιλάμε φυσικά. Sold out σε λίγες ώρες έκανε, ενώ αυτό του Ολυμπιακού δεν έιχε πουλήσει τα αναμένόμενα...Ξαφνικά σου λέει η αστυνομία - Δεν μπορώ άυριο, κάντο άλλη μέρα- . Μπαίνουν στα συρτάρια τα εισητήρια του Berlingoal - Metropolitan και τρέχουν όλοι στο Καραισκάκη να πάρουν τα μαγικά χαρτάκια.... Το ότι ο Μαρινάκης πήρε τον αστυνομικό διευθυντή Πειραία για - κάποιο θέμα- χθές τα μεσάνυχτα, λεει κάτι????........."


Νέα ημερομηνία πρός τα παρών δεν υπάρχει , ωστόσο είναι σίγουρο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Η απογοήτεση στους φιλάθλους σε Πειραιά και Γλυφάδα ήταν διάχυτη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου