Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ????


Τις Πταιει ( που είχε πει και ο Χαρίλαος Τρικούπης) για την αγωνιστική καθίζηση τις τελευατίες αγωνιστικες στην ομάδα μας, και η δικαιολογίες πολλές. Το θέμα όμως είναι να υπάρξει μια ανάλυση σωστή και να βρούμε την ρίζα του προβλήματος. Το berlingoal.blogspot.com εισχωρεί στα άδυτα των αποδυτηρίων της Berlingoal και σας παρουσιάζει τα αίτια που κάνανε μια ομάδα πρότυπο στην αρχή της χρονίας, σε μια ομάδα που ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα.

Ευρωπαικά .....πρότυπα..
Παρατηρούμε ότι η ομάδα παρά τις απουσίες στην αρχή της χρονιάς...ρόλαρε. Αν και τραυματίας ο Παναρίτης που είναι ενας παίχτης , έξυπνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι, η ομάδα καταφέρνει να καλύψει το κενό του εκ των έσω, και ομολογουμένως παίζει στρωτό και ωραίο ποδοσφαιρο. Κάπου εκεί αρχίζει η αποθέωση, η μεταγραφολογία το μπλαζέ ύφος από κάποιους στην ομάδα και η υποτίμηση των αντιπάλων.

Έρχονται και οι δύο απρόσμενες ισοπαλίες με ομάδες πολυ κατώτερες της Berlingoal που ρίχνουν την ψυχολογία, ακολουθει η αντικατάσταση του αντιπροέδρου Νικόλαου Παναρίτη με τον Περικλή Λόντο, μία κίνηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις σχέσεις στην ομάδα και φαίνεται να δημιουργούνται δύο στρατόπεδα. Του Παπαδόπουλου και του Παναρίτη. Όλα αυτά επηρεάζουν την αγωνιστική παρουσία της ομάδας με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και play off με τους 2ους του πρωταθλήματος΄Giouvetsious FC που πολλοί πιστέυουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα εως τώρα και φαβοροί για την κούπα.
Στάσιμοι παίχτες.....

Παίχτες που στο τέλος της περσινής σεζόν , είχαν υποσχεθεί να δουλέψουν και να βελτιώσουν της αδυναμίες του, οχι μόνο δεν δούλεψαν αλλά μάλλον τις καλλειέργησαν. Ο Παπαδάκης συνεχίζει να μην βλέπει γήπεδο και να χάνεται, ο Βογιατζής να μην σταυρώνει κοντρόλ, ο Ζητούνης να μην δίνει το ρυθμό που μπορεί στην ομαδικότητα του παιχνιδιού, ο Ανδρεαδάκης να τρώει τα συρτά, ο Καράμπελας να μην είναι σταθερός, ο Λόντος κάποιες φορές να αφήνει ακάλυπτη την αμύνα στα στημένα, ο Παπαδόπουλος να μην εκτιμάει σωστα τα μαρκαρίσματα, ο Τσικουρας να μην έχει αυξήσει την ταχύτητα του, ο Τζανουδάκης να μην αποδίδει τα αναμενόμενα μπροστά και ο Λαμπράκος να είναι του υψους η του βάθους.


Τα φώτα της δημοσιότητας......


Η προβολή της ομάδας που αποτελεί απότελεσμα άριστης δουλείας και προιόν marketing της δίοικησης έκανε τους παίχτες να ξεχάσουν το δικό τους στόχο. Ωραίο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα.Ωραία τα site, οι ωραίες εμφανίσεις , οι φωτογραφίσεις και οι ραδιοφωνικές εκπομπές κτλ, αλλά η ουσία είναι μια. Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρία. Προσγειωθείτε , επικεντρωθείτε στο σκοπό σας, και παίξτε με πάθος ,όπως τότε που είσασταν ακόμη άγνωστοι και παίζατε γιατι γουστάρατε αυτό που κάνατε. Παίζατε σαν οικογένεια.....

Παιξτε και για εμας, τους αγνούς φιλάθλους σας......

1 σχόλιο: