Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ: ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....

Σπουδές, ντολτσε βίτα, φρού φρού και αρώματα για τον
Παπαργύρη. 
'Ισως το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρό τα τελευταία 40 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Παπαργύρης , εδώ και καιρό είναι εκτός ποδοσφαίρου. Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν δηλώσει οι Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος ότι εξαιτίας του ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο, έχει πλέον βρεί χαρά σε άλλους τομείς της ζωής.


Δανεικός από την Berlingoal, επίσημα ποδοσφαιριστής της  Σλάβια , ο Κωνσταντίνος Παπαργύρης ωστόσο παραμένει άφαντος και οι προθέσεις του σχετικά με την καρίερα του άγνωστες. Ενας τραυματισμός στο γόνατο πρίν περίπου 2 χρόνια, που τον ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα, έκανε τον Παπαργύρη να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο και   την ζωή γενικότερα.

Τις καλές εποχές, που ...."τιμούσε " την φανέλα.
" Αν η μπάλα είναι πόρνη, τότε ο Παπαργύρης είναι ο νταβατζής της" είχε δηλώσει ο Ίβιτσα Όσιμ , ενώ σε ερώτηση πρός στον Μέσι για το άν ο Παπαργύρης δικαίως θεωρείται ο έλληνας Μέσι, ο ίδιος απάντησε...." Μάλλον εγώ είμαι ο Αργεντίνος Παπαργύρης....".

Πρώην προπονητής του έιχε δηλώσει: " Τρομερός παίχτης ο Κωστάκης, με ταχύτητα τεχνική , δυνατό σούτ και ντρίπλα. Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα. Το μυαλό του είναι στα ....γράμματα. Τα αγαπάει πολύ. Λές και αυτά θα του δώσουν να φάει....".

Στο Iron man fan club, ποζάρει ο " Papasilver"
Τα ......γράμματα λοιπόν είναι αυτά που στέρησαν στον "Κωστάκη" το δικαίωμα μίας μεγάλης καρίερας. Αφού τελείωσε το πτυχίο του πάνω στην εμπορία και την διαφήμιση όντας ποδοσφαιριστής της Berlingoal, εν μία νυκτί αποφασίζει να κάνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα στην ποδοσφαιρική του καρίερα και να σπουδάσει φαρμακοποία στην Σλοβακία, παίρνοντας μεταγραφή στην Σλάβια Μπρατισλάβας, και σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα.

Εκεί βρίσκει όπως λένε οι κύκλοι του, το νόημα της ζωής , το ποδόσφαιρο περνάει σε ....τρίτη μοίρα , και ο τραυματισμός του στο γόνατο έρχεται να δέσει το γλυκό.  Μαζί με τις σπουδές, αρχίζει και η ντόλτσε βίτα. Μπαράκια, ταξίδια, και κάθε λογής διασκέδασης.

Κάπου εκεί βγαίνει στην επιφάνεια και η μεγάλη του αγάπη για τον Iron Man, με τον "Papasilver" να ιδρυεί ένα από τα μεγαλύτερα fan club του υπερήρωα  και να ταξιδέυει ανά τον κόσμο στις μεγάλες πρεμιέρες των ταινιών του Iron man . Λονδίνο, Τόκιο, Σίδνεϋ , Νέα Υόρκη. Η απόσταση δεν ήταν ποτέ θέμα για να βρεθεί σε πρεμιέρα του αγαπημένου του "ατσαλένιου ανθρώπου".

Τηλεφωνήματα, μηνύματα, e-mail από την διοίκηση της Berlingoal και της Σλάβιας πρός τον Παπαργύρη να συνέλθει, πήγαν αναπάντητα.

Τις τελευαταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι είναι στην Αθήνα και δουλέυει σκληρά για να επανέλθει στην ενεργό δράση, όπως επίσης και ότι ολοκληρώνει τις σπουδές του ως φαρμακοποιός.   'Ονειρο απατηλό ή μεγάλο come back;;;;; Μένει να δούμε.....


Ο Παπαργύρης στην πρεμιέρα του Iron Man 3.                          Πήρε και το πτυχίο του φαρμακοπιού ο Παπαργύρης.
                                                                                                                  Άντε και αστρονάυτης.


Ο κακός Berlingoalitis λεεί:

" Για να δούμε.....Θα μας κάνει την χάρη ο Κωστάκης να παίξει μπάλα, η θα του κ@βλώσει να πάει να σπουδάσει γιατρός, δικηγόρος ,πυρηνικός φυσικός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..... ;;;;; "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου