Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 1


Απο αυτη τη στήλη θα παρουσιάζουμε ποδοσφαιριστες που είτε πέρασαν απο την Berlingoal είτε δοκιμάστηκαν και δεν .....απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Το σημερινό άρθρο αφορά τον ποδοσφαiριστή Θεοδόση Χριστόπουλο. Γεννημένος στις 3 /11/1983 ο Χριστόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις αλάνες της Άνω Γλυφάδας. Προέρχεται από έυπορη οικογένεια και δεν στερήθηκε τίποτα μεγαλώνοντας, οπότε αν ψάχνεται κάποια ιστορία τύπου φτωχού βραζιλίανου, που μεγάλωσε σε σπίτι με αλλα 58 αδέρφια και πήγαινε 34 χλμ ξυπόλιτος για να πάει καθημερινά στην προπόνηση αφού το ποδόσφαιρο αποτελούσε μονάδικη του διέξοδος........ψάξτε αλλού. Δεν παίζουν τέτοια εδώ.

Ξεκίνησε την καρίερα του εραστεχνικά παίζοντας αριστερα και δεξιά σε ασήμαντες ομάδες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στο χώρο του κέντρου. Με τα χρόνια γύρισε προς τα πίσω , όχι σαν καθαρόαιμος αμυντικός αλλα περισσότερο αμυντικογενής.

Έπειτα από αρκετά φλέρτ με την ομάδα που ποτέ δεν κατέληξαν σε γάμο, η ΠΑΕ καλεί τον ποδοσφαιριστή να συμμετάσχει σε οικογενειακό διπλό. Αφού στην πρώτη προπόνηση δεν ήταν θετικό το δείγμα η ΠΑΕ ξανακαλεί τον Χριστόπουλο για δοκιμή , λάμβάνοντας βέβαια υπόψη και δίαφορους εξωαγωνιστικούς παράγοντες όπως η έφεση του στα γαρύφαλλα των νυχτερινών πίστων, το ποτό και τις αιθέριες υπάρξεις που με τόση μανία κυνηγά. Αυτός εξαγριομένος δεν δέχεται να ξαναδοκιμαστεί και ζητά απευθείας διαπραγμάτευση συμβολαίου. Η δίοικηση δικόπτει κάθε επικοινωνία καθώς θεώρησε απαράδεκτες τις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρηστη που ήταν ελευθερός αρκετό καιρό, ενω διάφορες απαξιωτικές δηλώσεις του Γλυφαδίωτη μέσου ,ραγίζουν το γυαλί μία και καλή με την ομάδα. Ενώ έκανε κανενά δύο αρπαχτές με εραστεχνικές ομάδες , σταματά επαγγελματικά το ποδόσφαιρο ( τουλάχιστον προσωρινά) αφήνοντας την διοίκηση της ΠΑΕ να πανηγυρίζει για την απόφαση της να κόψει κάθε επαφή με τον τότε υπο δοκιμή ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν φήμες για προσπάθειες επαναπροσέγγισης του Χριστόπουλου με την ΠΑΕ, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται.

Σήμερα και αφού ψάξαμε αρκετά βρήκαμε ίχνη του Χριστόπουλου μακριά απο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όντας δέξι χέρι του Δημήτρη " τίγρη" Μελλισανίδη στην πολυεθνική του. Σιγουρα δεν είναι για λύπηση αλλά αναρωτίεται κανείς αν θα είχε αναγεννηθεί μεσα απο τις στάχτες του αν είχε δεχθεί να δοκιμαστεί άλλη μια φορά από την Berlingoal..... Υποθέτω δεν θα μάθουμε ποτέ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου