Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ........ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 2



Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία ιδιέτερη περίπτωση, καθώς ο συγκεκριμένος παιχτης αν και αποτελεί μέλος της Berlingoal εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μία επίσημη εμφάνιση.

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Κωνσταντίνο Παπαργύρη. Ο " Κωστάκης " της Berlingoal, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 στην Αθήνα . Κατάγεται από την Καβάλα και μεγάλωσε σε μια όμορφη οικογένεια στην Άνω Γλυφάδα. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στα ασφαλτοποιημένα γήπεδα του 8ο δημοτικού Γλυφάδας και εν συνεχεία του 4ο λυκείου Γλυφάδας, όπου ξημεροβράδιαζε , παίζοντας και μαθαίνοντας τα μυστικά της στρογγυλής θεάς. Μαρτυρίες φίλων του μιλάνε για ένα κεφάτο παιδί , που αν και στην αρχή δεν κατείχε "το τόπι", έκατσε δούλεψε και μέσα σε ένα καλοκαίρι κατάφερε να μάγευει τους αντιπάλους του με τις ντρίπλες και τις κινήσεις του εντός γηπέδου. Παίζοντας από μικρή ηλικία δίπλα σε παλαιμάχους της ΑΕΚ και του Αιγάλεω (βλ. Κυρ Νικος και Κυρ Γιάννης), θα μάθει τι πάει να πεί ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Κάπου εκεί , περίπου το 1995-96 γνωρίζει τον σημερινό πρόεδρο της Berlingoal και μαζί με τον Μιχάλη Παπαδάκη συνθέτουν μία αχώριστη παρέα. Στο γήπεδο ο Παπαργύρης θα βρεί την αδερφή ψυχή του , καθώς οι δύο , δένουν πολύ γρήγορα και βρίσκονται με κλειστά μάτια, καθώς εκεινή την εποχή ο Παπαδόπολος αγωνιζόταν ώς σεντερ φορ. Ευκίνητος , βιρτουόζος και ντριπλαδώρος ο Παπαργύρης, βαρύς, δυνατός, καλό σουτ και κεφαλία ο Παπαδόπουλος συνέθεσαν ένα αχτύπητο διδυμο που τους συμπλήρωνε αρμονικά ο " γραμματέας " Παπαδάκης ( γραμματέας, λόγω των πολλών γκόλ που έβαζε σχεδόν πάνω στην γραμμή).

Ο Παπαργύρης υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο στον Οδυσσέα της Γλυφάδας, τραβώντας σχεδόν αμέσος τα βλέμματα πάνω του , καταφέρνωντας μάλιστα να εκλεχθεί στους επίλεκτους της Αθήνας όπoυ κατα καιρούς έχουν επιλεγεί πολλοί ποδοσφαιριστές (σε νεότερη ηλικία )της σημερινής Superleague . O γνωστος δημοσιογράφος Γίωργος Γεωργίου( στην εικόνα) είχε πει για τον ίδιο. " Ο μπ....σταρδος σε ντριπλάρει σε τηλεφωνικό θάλαμο μέσα και φέυγοντας σου κλείνει και την πόρτα......"

Κάπου εκεί όμως τα πράγματα μένουν στάσιμα. Ο Παπαργύρης αρχίζει και έχει άλλα ανδιαφέροντα ώς ανήσυχο πνέυμα και το ρίχνει σε σπουδές, γυναίκες και εξόδους. Η δόξα και η φήμη του παίρνουν τα μυαλά και μια λαμπρή καρίερα φαίνεται πως χάνεται.

Το κεφάλαιο Belingoal

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Παπαργύρης είναι αυτός που σκέφτηκε το όνομα Berlingoal, λόγω της γνωστής ιστορίας με το Citroen Berlingo του επίτιμου Πρόεδρου Κώστα Δήμου που είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Συμετέχει στην Berlingoal την εποχή που λειτουργόυσε τελείως εραστέχνικα, μέχρι που χάθηκε και από εκει. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Berlingoal θα χαθεί στην ιστορία, δύο παρέες ενώνονται σε μία προσπάθεια δίασωσης της ιστορικής ΠΑΕ. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο παλιός φίλος του Παπαργύρη, Αθ. Παπαδόπουλος, συμμετέχει και αυτός στην προσπάθεια διάσωσης και ξαφνικά, εκεί που όλοι περίμεναν την επιστοφή Παπαργύρη στα γήπεδα, αυτός θέτει στην προεδρία να παραμείνει στην ομάδα και φέυγει για Σλοβακία. Φέυγει άρων άρων για το εξωτερικό , δεν υπογράφει στην ομάδα , αφήνοντας μία πικρία στην δίοικηση και υπογράφει σε ομάδα της Σλοβακίας. Πολλοί λένε πως ηταν για επαγγελματικές δραστηριότητες αυτή η απότομη φυγή , χωρίς όμως ποτε να επιβεβαιωθούν οι φήμες.

Για λίγο καιρό χάνονται και πάλι τα ίχνη του, ενώ εκεί που όλοι στην Βerlingoal είχαν ξεγράψει το όνομα Παπαργύρη, με αστραπιές κινήσεις ο τέως αντιπρόεδρος Ν.Παναρίτης σε συνεργασία με τον πρόεδρο, έρχονται σε επαφή με τον Παπαργύρη σε μία εποχή που μόλις έιχε λήξει το συμβόλαιο του με Σλοβάκικη ομάδα, υπογράφει στην Berlingoal συμφωνεί να πάρει τνη φάνελα με το " 10 " , αλλά λόγω αδυναμίας να γυρίσει στα πάτρια εδάφη , τον ξαναδανείζουν σε ομάδα της Βρατισλαβας! Με μια λιτή ανακοίνωση τότε η ΠΑΕ επισημοπίησε την συνεργασία:

" Η ΠΑΕ Berlingoal ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπαργύρη και ταυτόχρονο δανεισμό του παίχτη στην Bratislava FC"

Φέρεται τότε ο Παπαδόπουλος να είχε πει: " Τον Κωστάκη τον πιστέυουμε , δεν μπορεί να γυρίσει τώρα αλλα εμείς θα του σταθούμε. Όταν θέλει να γυρίσει θα έρθει σε εμάς. Ειναι παιχταράς και μπορεί να γίνει ηγέτης. Ειναι φίλος και ξέρω αν παίξει την μισή μπάλα που ξέρει , θα κάνει πλάκα εδώ περα...." , ενω ο Παπαργύρης δήλωσε σε ΜΜΕ από το εξωτερικό που βρισκόταν: " Eιναι τμή μου να παίξω στην Berlingoal απλά δε ξέρω πότε ακριβως θα γίνει αυτό μίας και δεν μπορώ ακόμ να φύγω από εδω. Σην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο η Berlingoal. Ευχαριστώ την δίοκηση και τους φίλους Νικο και Θανάση που έδειξαν επρακτά πόσο με θέλανε στην ομάδα. Χαιρετώ τους άλλους συμπαίχτες μου και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας. Ειστε στην καρδιά μου....."


Από τότε και πάλι δεν υπάρχουν νέα του " Papasilver" εκτός του ότι είναι πάιχτης της ομάδας, δανεικό σε ξένη ομάδα και το ιστορικό " 10" της ομάδας του ανήκει. Περιμένουμε όλοι να τον δούμε με το Berlingoalοσιμο στο στήθος να μαγέθει τους αντιπάλους με τους παλαιούς φίλους του Παναρίτη, Παπαδάκη και Παπαδόπουλο......

Απλά αναρωτιόμαστε.......Πότε????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου