Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑΣ... ΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ

Τα αγγλικά tabloid δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίχτες της Berlingoal καθώς μετά τα σκάνδαλα με Παπαδάκη και Τζανουδάκη, φέρνουν στο φώς και νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τι φορά τον Σωκράτη Μπαλτά. Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Σωκράτης Μπαλτάς της ελληνικής Berlingoal FC συμμετείχε σε όργια σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ( μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας) , μαζί με 5 Σουηδέζες. Για κακή του τύχη όμως, κάποιος βιντεοσκόπησε το γεγονός, και τώρα απειλεί τον ποδοσφαιριστή ότι θα το βγάλει στη φόρα!

"Προσπαθούμε να εντοπίσουμε το άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση, παρόλο που αυτός ή αυτή έχει προσπαθήσει να κρύψει την ταυτότητά του/της.Ο 28χρονος που κάνει την θητεία του στον ελληνικό στρατό αυτή την εποχή , έχει χάσει τον ύπνο του απο ότι μαθάινουμε και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Γιατί νομίζετε ότι δεν έπαιξε στο μάτς Berlingoal FC- Rich FC στις 15/3/11??

Εξακολουθούμε να ερευνούμε αν το άτομο που ζητάει χρήματα ήταν μία από τις κοπέλες ή ένα τρίτο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με αυτό που έγινε στο ξενοδοχείο", ανέφερε άνθρωπος της εφημερίδας.

Ελέγχεται η εγκυρότητα του συγκεκριμένου άρθρου ....

Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Ο Sok έχει δείξει ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα εντός γηπέδων....τώρα μαθαίνουμε ότι σκοράρει και εκτός γηπέδων......πεντάκις μάλιστα....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου