Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!




Σάββατο 18/12/2010 και ενω όλοι η Berlingoal παρεβρίσκεται στο πάρτι γνωστου φιλάθλου της ομάδας , προς τιμίν της Berlingoal, o Παναρίτης που εως τότε είχε πεί ελάχιστες κουβέντες με τον Πρόεδρο δίνει εντολή να χαμηλώσει η μουσική και να μαζευτεί όλοι η ομάδα . Κάπου εκεί γυρίζει και του λεεί: Πρόεδρε , απόψε είναι μία βραδία συσπείρωσης για την Berlingoal.

Mετά απο λίγο εμφανίζεται η τούρτα που έγραφε.....Berlingoal FC , 4 χρόνια..... Σε κλιμα βαθίας συγκίνησης ο Παναρίτης παιρνει αγκαλία τον πρόεδρο, ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ της ομάδας και κάπου εκεί έσπασε ο πάγος μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών.

Το Berlingoal FC σας παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες της τούρτας αλλά και του ευχάριστου κλίματος μεταξύ Παπαδόπουλου και Παναρίτη μετά το περιστατικό.

Ο κακός berlingoalitis λεει:

" Η συμφιλίωση Παπαδόπουλου - Παναρίτη είναι οτι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην ομάδα ενόψει play off. η σύκρουση των δύο ανδρών είχε σπείρει διχόνια στην ομάδα και πλέον προχωράνε μαζί ενωμένοι.... Μένει να δούμε μόνο ... αν πέρασε η μπόρα η μας περιμένουν και αλλες ...ισχυρές καταιγίδες..........."

Μετά το Σαββατό και αφού τα διοκητικά έχουν πλέον πάρει το δρόμο τους, η αγωνιστική ανακαμψη της ομάδας φαίνεται να είναι προ των πυλών. Μένει να του δούμε στην πράξη.....Παντως οι παίχτες της ομάδας είχαν να πούν μόνο καλά λόγια για αυτη την εξέλιξη.....

1 σχόλιο:

  1. Οι φωτογραφίες μου φαίνονται στημένες...
    Δεν είναι άνθρωποι που ξεχνούν αυτοί !!!
    Είδικά ο Παναρίτης από αυτά που ακούγονται στους εφοπλιστικούς κύκλους είναι πολύ σκληρός και αγέλαστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή