Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ!


Φήμες από το περιβάλλον της ομάδας, αναφέρουν ότι η δίοικηση είναι εξω φρενών με τον ποδοσφαιριστή Μαρκο Τσίκουρα και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ,οσα αφορά το αποψινό εορταστικό ματς της Berlingoal , όπου θα γίνει οικογενειακό διπλό με guest star εκπληξη. Ο Τσίκουρας αρνήθηκε να παίξει στο αποψινό μάτς επικαλούμενος πονόλαιμο ( ! ) και τάση προς κρυολόγημα ( ! ) . Η συμπεριφορά αυτή θυμίζει τον Τσίκουρα της προηγούμενης περιόδου και όχι τον φετινό σαφώς, βελτιωμένο αγωνιστικά και συνεπής σε υποχρεώσεις παίχτη.

Ο παίχτης σύμφωνα με πληροφορίες , δεν θέλει να διακυνδυνέυσει την υγεία του ( είτε τραυματισμό είτε....κρυολόγημα) ενόψει του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στην Βιέννη της Αυστρίας με την γνωστή δικηγόρος- μοντέλο Παναγίωτα Κωνσταντίνου, που τηρούν δεσμό εδώ και καιρό , όπως πρώτα σας αποκάλυψε το berlingoal.blogspot.com.

ο κακος berlingoalitis λεει :

" Ωραία εποχή διάλεξε να μην παίξει ο Τσίκουρας και να φύγει διακοπές με το αμόρε ..... Οι ULTRAS δεν νομίζω να το δούν με καλό μάτι....Ουτε βέβαια και η διοίκηση.......Τουλάχιστον ο Ζητούνης πρίν φύγει για Αμερική έπιαξε κανονικά, δεν την έκανε έτσι άνανδρα....."

Απών απόψε θα είναι και οι Βλάσσης, Λαμπράκος δικαιολογημένα βέβαια, αφού και οι δύο έχουν ίωση με πυρετό. Μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει η δίοικηση στο παράπτωμα του Τσίκουρα σε μία εποχή που οι σχέσεις με τον κόσμο της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες...

1 σχόλιο:

  1. Κι εμείς πετάμε για Βιέννη την Δευτέρα αλλά δεν κάνουμε έτσι..Εντελώς αντιεπαγγελματική η στάση του Μάρκου Τσίκουρα.Απ'ότι φαίνεται ο αθλητής έχει άλλα ενδιαφέροντα κι άλλες προτεραιότητες..που οδηγούν σε σκοτεινούς διαδρόμους μακριά από το Berlingoalitiko ιδεώδες.Σίγουρα οι ULTRAS "βλέπουν" και αξιολογούν κάποια πράγματα..Φήμες λένε ότι έχουν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους με τα παπάκια τους εφοδιασμένοι με λοστούς και παραλάιζερ..Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην συμβολή των οδών Κυνουρίας και Τριπόλεως.Ειλικρινά δεν θά'θελα να ήμουν στην θέση του Τσίκουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή