Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

MIA AΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ......


Αλλη μια πολυ κακή εμφάνιση ενόψει play off για την Berlingoal, αφού ηττήθηκαν από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ,Ταλαιπωριακός. Σκόρερ για την ομάδα οι Ζητούνης μετά από ωραία ασίστ του Παπαδόπουλου και Τζανουδάκης με ασίστ του Τσίκουρα.

Αν και πρωτοπόροι , δεν ήταν ομάδα που τρόμαζε και αν δεν ηταν φλύαροι στην επίθεση οι παίχτες μας, σίγουρα θα είχαν καλύτερη τύχη. Μπροστάρης στην αθλιότητα ο Μιχάλης " Ουτς - Sexy thing" Παπαδάκης που χαράμισε ότι καλό βγάλανε στην επίθεση οι συμπαίχτες του χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ηταν καλοί. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Τσίκουρας , που ναι μεν ηταν σταθερός, χωρίς να κάνει σούπερ εμφάνιση.


Ο κακός berlingoalitis λεει:

" Καλά τα ευρωπαικά πρώτυπα στα οποία πλέον λειτουργεί η ομάδα , καλά τα επίσημα site τα blog και όλα τα συναφή.... Μπάλα όμως τελευταία δε βλέπουμε, και μάλιστα σε κρίσιμο χρονικά σημείο.... Ας ελπίσουμε τώρα τις γιορτές , η θεία φώτιση να φωτίσει τους πάντες εκεί στην Berlingoal....Γιατί έτσι δεν πάμε πουθενα μάγκες........"

Έλειψε πολύ ο goaleador Βογιατζής , καθώς η τελικές προσπάθειες των παιχτών της ομάδας δεν απέδωσαν καρπούς. Πολύ τρέξιμο έριξε ο Τζανουδάκης , ενω ο Ζητούνης έκανε την χειρότερη εμφάνιση του με την φανέλα της Berlingoal. Με τετοίες εμφανίσεις τα play off θα είναι μια τυπική διαδικασία , Το ταλέντο υπάρχει αρκεί να ξυπνήσουν όσο είναι καιρός. Ας ελπίσουμε η διακοπή των εορτών να κάνει καλό στην ομάδα και να επιστρέψουν αναγεννημένοι. Γιατί οτι μπορούν και θέλουν είναι σίγουρο.... Το αν θα τους βγεί , μένει να του δούμε.....

1 σχόλιο:

  1. sta facebook kai sta blogs prwtoi....alla stin amyna sourotiri...kai ap'tin alli oi fimes gia ""mpasimo""tou panariti sta kina , na orgiazoun...idomen

    ΑπάντησηΔιαγραφή