Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ....


'Aλλη μία άσχημη εμφάνιση απο την ομάδα μέσα στο κρύο ΟΡΙΟΝ και εύκολη ήττα με 5-2 είχε σαν αποτέλεσμα το τρίτο συνεχόμενη κάκο αποτέσμα της BERLINGOAL για το πρωτάθλημα. Τραγικά πράγματα ειδικά αν αναλογιστούμε το ποια ήταν η εικόνα της ομάδας λίγους μήνες πριν και τον εθισμό που είχε αποκτήσει στις νίκες. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταστρέψεις αυτά που με τόσο κόπο έχτιζες επί 2 χρόνια. Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά, ειδικά όταν ο καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Τσίκουρας. Ασυνεννοησία, έλλειψη πάθους, παίκτες που μπερδεύονται μεταξύ τους και τα γνωστά και ελεεινά τακουνάκια στο χώρο του κέντρου που τόσο μας σπάνε τα νεύρα.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΖΟΓΚΛΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ (ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗς ΓΛΥΦΑΔΑΣ)ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ BERLIGOAL(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ BERLINGOAL FC) AΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ...
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!
    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή