Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΖΗΤΟΥΝΗΣ!!!!!



Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χαρης Ζητούνης έχει ζητήσει άδεια για να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το ερχόμενο Σάββατο. Οι λόγοι του ταξιδιού δίνουν και παίρνουν.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο " Harris" θα βρεθεί σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Αν αληθέυουν οι φήμες ο έμπειρος μέσος ενδεχομένως να χάσει παιχνίδια από τα plaf off του πρωταθλήματος. Το τελευταιο του μάτς για φέτος θα έιναι την Παρασκευή στις 9 , με τους πρώτους του πρωταθλήματος.


O kakos Berlingoalitis leei:
"Όταν το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός, με άδειες εν μέσω play-off , πρωταθλητισμό δεν κάνεις..... Εκτός βέβαια αν το τηλέφωνο του Tiery Henry στον έλληνα μέσο προ μίας βδομάδας, δεν είχε σκοπό  μονο ........να πούνε τα νέα τους..." 

Ο περσινός MVP αναμένεται να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο λίγες ώρες μετα το παιχνίδι της Παρασκευής , ένω η  ημερομηνία επιστοφής του έιναι άγνωστη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου