Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,..... ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ??



Δανεικός από την Λάυρα Αργυρούλοης ο Αποστόλης Διακόπουλος ο οποίος συμεριλήφθηκε στην σημερινή αποστολή της ομάδας για το μάτς με την Rich FC σημερα 8/2/11 στις 19:00. Αν ο Διακόπουλος αποδώσει τα αναμενόμενα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ωστε να μείνει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Παραμένει στην ομάδα και ο μέσος Βασίλης Καραγκόυνης. Γίνονται συζητήσεις με τον παίχτη και θα πρέπει να παρακαμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις του πάιχτη ωστε να μείνει τελικά στην ομάδα , τουλάχιστον μεχρι το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι ο Καραγκόυνης ήταν ελέυθερος.

ο kakos Berlingolitis λεει :

" Παιχταράδες και οι δύο....Αν αποδώσουν αυτά που μπορούν, να προσφέρουν πολλά στην ομάδα....όπως και να έχει είναι ένα μια έξυπνη κίνηση της δίοικησης με πολύ μικρό ρίσκο...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου