Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΦΕΥΓΑΤΟΣ ...Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Στην Θεσσαλονίκη θα μεταβεί άυριο ο παίχτης της Berlingoal , Μιχάλης Παπαδάκης γία άγνωστο λόγο, με τις φήμες ωστόσο να οργιάζουν.

Άυριο πρωι αποχωρεί για την συμπρωτέυουσα και άν συνδυάσουμε το ταξίδι του διευθυντή ποδοσφαίρου Νικόλαου Παναρίτη στην Θεσσαλονίκη προ δύο μηνών, τότε δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά.

Ο Παναρίτης τότε, είχε βρεθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ , Θ. Ζαγοράκη αλλά και με την διοίκηση του Ηρακλή . Είναι κοινό μυστικό στην αγορά ότι οι δύο ομάδες ψάχνουν καιρό τωρα επιθετικό που μπορεί να παίξει και στην δεξία πλευρά.

Δεν θα έπρεπε να αποκλείσουμε εμπλοκή και του Άρη στην υπόθεση καθώς μετά την αποχώρηση του Ισπανού Χαβίτο, ο Παπαδάκης μοιάζει με ειδανικός αντικαταστάτης.

Έτσι όπως γίνετε αντιληπτό, ο Παπαδάκης θα είναι εκτός αποστολής για το αυριανό ματς πρωταθλήματος 5x5 αλλά και για το μάτς της Παρασκευής στις 21:30 για το πρωτάθλημα 8x8 , καθώς έχει ζητήσει και του έχει δοθεί 7ημερη άδεια.

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ακόμα να μας πούν αν το επεισόδιο του Παπαδάκη έξω απο κέντρο διασκέδασης για άνδρες, ήταν αλήθεια. Αλλά αυτό το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη μάλλον μας δίνει την απάντηση...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου