Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!

Στο Βέλγιο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο επιθετικός της Berlingoal Κ. Βογιατζής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε πρόταση από βέλγικη ομάδα χθές αργά το βράδυ στα γραφεία της ομάδας και με την επιστροφή του από Κύπρο, ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος, επικονώνησε με τον " Βόγια" τον ενημέρωσε για την πρόταση και του έδωσε άδεια να ταξιδέψει σήμερα για το Βέλγιο ώστε να συζητήσει με την ομάδα που ακόμη είναι άγνωστη.

Φήμες θέλουν να είναι η Αντερλέχτ ή Σταντάρ Λιέγης και η πρόταση να έιναι γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.Ενα άλλο σενάριο θέλουν ανθρώπους της σκοτσέζικης Σέλτικ, να βρίσκοντα στο Βέλγιο και για άλλο παίχτη, και να κάλεσαν εκεί τον Βογιατζή ώστε να συζητήσουν από κοντά. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η μεταγραφή και άν ναι, πότε θα γίνει δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος τελείωσε χθές.....

Ο κακός Berlingoalitis λεει:


" Τα δύο γκόλ του Βόγια την προηγούμενη βρομάδα στο 4-1 με τους Brazilians FC, δεν πέρασαν απαρατήριτα από ότι φαίνεται...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου