Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΜΕ " ΤΕΟ "



Νέο σκάνδαλο , αυτή τη φορά με τον επιθετικό της ομάδας μας Θεόδωρο Τζανουδάκη, που σύμφωνα με το αγγλικό site www.theage.com , βιοπράγησε ενάντιον σε 15χρονό που θέλησε να του κάνει μία φάρσα που είχε δει σε εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης με θέμα το ποδοόσφαιρο..... Αναλυτικά παρακάτω:


«Ο Τζανουδάκης “κτύπησε” παιδί που του έκανε τηλεοπτική φάρσα»

Η αστυνομία ερευνά ισχυρισμούς που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Berlingoal Θεόδωρο Τζανουδάκη να έχει βιαιοπραγήσει κατά 15χρονου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής φάρσας.
Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Ελληνα παιχτη, στην περιοχή της Γλυφάδας, είπε η Αστυνομία.



Ο εκπρόσωπός της δήλωσε: “Κληθήκαμε στην οδός Ανθέων την Παρασκευή στις 6:58 μ.μ. για μία κατηγορία βιαιοπραγίας στο κεφάλι ενός 15χρονου ( το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό για ευνόητους λόγους).
Ο νεαρός αρνήθηκε ιατρική βοήθεια.

Καμία σύλληψη δεν έγινε για το περιστατικό αλλά ο 27χρονος παίκτης της Berlingoal θα κληθεί για ερωτήσεις”.

Ο Τζανουδάκης βρισκόταν σε ένα διαφημιστικό γύρισμα για το παιχνίδι Berlingoal – PTN FC. Ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε όταν τράβηξε το χέρι του από χειραψία με τον Τζανουδάκη, σε μία αντιγραφή μίας τηλεοπτικής φάρσας του σόου του Sky, Soccer AM.
Ο νεαρός είπε:
“Πήγα στον Τζανουδάκη και του έδωσα χειραψία αλλά τράβηξα απότομα το χέρι μου και το έβαλα στη μύτη μου, κουνώντας τα δάκτυλα.
Αυτός (ο Τζανουδάκης) δεν είδε την αστεία πλευρά και μου επιτέθηκε”

Οι δικηγόροι της Berlingoal θα αναλάβουν την υπόθεση αν και θεωρείται ότι το θέμα έχει ήδη λήξει μετα την μεταμέλεια του ποδοσφαιριστή ...Μένει να δούμε αν το θύμα θα έχει την ίδια άποψη....

O kakos Berlingoalitis λεει:

" Το ότι είναι λίγο οξύθυμος ο "Τeo" είναι γνωστό....αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε...Ισως πρέπει κάποιος από την διοίκηση να του τραβήξει το αυτί....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου