Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ.....3-1 Η BERLINGOAL THN PTN FC


Χάρμα οφθαλμών χθές βράδυ η Βerlingoal στην νίκη με 3-1 επί της PTN FC για το πρωτάθλημα 5x5.

Την απόστολή της ομάδας συμπλήρωσαν οι : Παυλόπουλος, Λόντος ( C ), Ζητούνης, Παπαδάκης, Λαμπράκος, Τζανουδάκης και Βογιατζής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παναρίτης, Παπαδόπουλος , οι στρατέυσιμοί Μπαλτάς, Βλάσσης και οι Τσίκουρας, Καράμπελας και Ανδρεαδάκης.

Η ομάδα έπαιξε με ασφυκτικό pressing από την αρχή του παιχνιδίου κάτι που απέφερε καρπούς αφού απο κλέψιμο του Λόντου, Τζανουδάκης ,Ζητούνης και Βογιατζής επαιξαν ποδόσφαιρο για σεμινάριο με τον τελευατίο να πλασάρει άψογα και να κάνει το 1-0.
Εν συνεχεία ο Λαμπράκος με την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε αιθητή την παρουσία του με ειδανικό πλασε στην δεξία γωνία κάνοντας το 2-0.

Οι αντίπλαοι πίεσαν με κάποιες φάσεις , μέχρι που ήρθε και το 3-0 με κεφαλία του Παπαδάκη απο πάσα του Βογιατζή, σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η PTN βγήκε μπροστά είχε 2 δοκάρια, ενώ και oι Blue maroon έχασαν ευκαιρίες για τέταρτο γκόλ κατα συρροή με τους Τζανουδάκη, Βογιατζή και Λαμπράκο. Δέκα λέπτα πρίν την λήξη ο πολύ καλος Ζητούνης τραυματίστηκε στο μάτι, βγαίνοντας για λίγο έξω, κάτι που αποσυντόνησε την άμυνα παρα τις φιλότιμες προσπάθειες του Λόντου. Με δυνατό σούτ έγινε το 3-1, το οπίο ήταν και το τελικό σκόρ.

Εξαιρετικοί οι Παυλόπουλος ( που κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στους άλλους 2 τερματοφύλακες σε κάθε ευκαιρία που παίρνει), Ζητούνης και Τζανουδάκης που ήταν κυριολεκτικά παντου. Απο κοντά και ο Λόντος που ήταν σταθερός. Μια επαγγελματική νίκη σε μία βραδάι που δεν υστέρησε κανείς, απέναντι σε μάι ομάδα που είχε 3 στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και 20 στις 23 νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια.

Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Τέτοιες νίκες δίνουν πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει εκεί στην Berlingoal...Ελπίζουμε να μήν δούμε το περσινό έργο, με 5 σερί νίκες και μετά ....ο κατηφόρος με τα φρένα σπασμένα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου