Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ...





Bratislava- Οργή έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Slovan Bratislava, φήμες που θέλουν τον δανεικό απο την Berlingoal Κων. Παπαργύρη να μετακομίζει το καλοκαίρη στην αιώνια αντίπαλο της Spartak Trnava ( πάντα με την μορφή δανεισμού καθώς ο παίχτης δεν παραχωρείται όπως ξεκαθαρίζουν από την Berlingoal)

Οι φίλαθλοι στο προηγούμενο μάτς πρωταθλήματος αποδοκίμασαν τον Παπαργύρη ενώ η πόλη της Bratislava έχει γεμίσει με υβριστικά συνθήματα προς το προσωπό του .

"Zradcovia vo vojne odsúdený na zavesenie ..... Takže si taky bude stáť za, ak idete na ne .... - Οι προδότες στον πόλεμο καταδικάζονταν με κρέμασμα.....Το ίδιο θα αξιζεις και εσυ αν πας σε αυτους...."




"Len
myšlienka zrady prešiel proti nemu ....-
Μονο η σκέψη του να περασεις απέναντι είναι προδοσία...."





"Sviňa
Papargyris -
Που...τη Παπαργύρη "




"Budem
loviť do Grécka kretén Papargyris .... -
Θα σε κυνηγάμε μέχρι την Ελλάδα μαλ.....κα Παπαργύρη...."





Πάντως η δίοικηση της Berlingoal δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος, καθώς αν υπήρχε θέμα μετακίνησης του παίχτη σε αλλη ομάδα, θα ήταν η πρώτη να ενημερωθεί.....

Ο ίδιος ο παίχτης δεν κάνει δηλώσεις, αλλα στο στενό του περιβάλλον έχει εκμηστιρευτεί ότι είναι ενοχλημένος από την στάση των οπαδών της Slovan καθώς έχει προσφέρει στην ομάδα. Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τι εξέλιξη θα έχει αυτό το Σλβάκικο σίριαλ.....

1 σχόλιο:

  1. Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του "papasilver" στον αρθρογράφο του berlingoalblogspot "ζογκλερικό ντριμπλέρ"

    ..Θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια μου απέναντι σε κακεντρεχή δημοσιεύματα σαν το παραπάνω. Έξαλος πληροφορήθηκα το παραπάνω άρθρο και η αλήθεια ειναι οτι με πετυχαίνετε σε περίοδο εντατικής προπόνησης και προετοιμασίας στα βουνά του Kitzbühel. Κάθε δήλωση είναι περιττή σε αντίστοιχα αναληθή άρθρα. Είναι προφανές οτι κάποιους τους πονάει πολύ η καλοκαιρινή επιστροφή του "papasilver" στα πατρια εδάφη και η επανένταξή του στην berlingoal. Ξεκαθαρίζω λοιπόν οτι το καλοκαίρι θα είμαι και πάλι παίχτης της Berlingoal και οτι οι σχέσεις μου με τους οπαδούς της Slovan είναι εξαιρετικές και αποθεωτικές..

    Με εκτίμηση,

    Κων/νος Παπαργύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή