Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ MANCHESTER Ο ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ????

Αίλουρος ο Παναρίτης!!!
Ναί..σωστά διαβάσατε!!!
Αίλουρος..o Παναρίτης!!!
Ρεσιτάλ αποκρούσεων, θεαματικά μπλοζόν και γατίσιες εκτινάξεις! Χάρμα ιδέσθαι!!!

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της Berlingoal. Ποιός μπορεί να λησμονήσει την χθεσινή πρωτοβουλία του λαβωμένου πολιορκητή Νικόλαου Παναρίτη να κάτσει κάτω από τα γκολποστ. Καράμπελας και Ανδρεαδάκης το φυσσάνε και δεν κρυώνει. Νιώθουν πλέον οτι η θέση τους αμφισβητείται έντονα. Η ομάδα φαίνεται πως βρήκε έναν σταθερό goalkeeper που εμνπέει σιγουριά στους συμπαίχτες και τρόμο στους αντιπάλους.

Για καλή τύχη του Νικόλα..στις εξέδρες του Orion κάθονταν χθες κυνηγοί ταλέντων από την Manchester United. Είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι ο Sir Alex Ferguson κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Edwin Van Der Sar. Ποιος θα το φανταζόταν οτι θα τον έβρισκε στο πρόσωπο του Νίκου Παναρίτη.

Φήμες αναφέρουν οτι υπήρξε συνάντηση και παράθεση δείπνου στον Πρόεδρο της Berlingoal Αθανάσιο Παπαδόπουλο αμέσως μετά το παιχνίδι με σκοπό την άμεση μεταγραφή του Παναρίτη στην μέλλουσα πρωταθλήτρια Αγγλίας. Το ποσό της πρότασης που είναι διατεθημένη να καταθέσει η Manchester φαντάζει αστρονομικό και όλοι πλέον αναμένουμε την επίσημη απάντηση της Διοίκησης αλλά και την θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει:
"Δύσκολη απόφαση για τον Πρόεδρο. Γεμίζει τα ταμεία της ομάδος..ή σκάβει τον λάκκο σε Καράμπελα και Ανδρεαδάκη???..Οψόμεθα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου