Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ...ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...


Την Δευτέρα 21/2/2011 θα κάνει ο Παπαδόπουλος την μαγνητική τομογραφία στο αριστερό του γόνατο , ωστε να αποσαφινιστεί τελικά το αν και πόσο ζημία έχει πάθει ο έμπειρος αμυντικός. Τα αποτελέσματα αυτής αναμένονται την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Παπαδόπουλος που δεν αγωνιστιτηκε ούτε την Τρίτη αλλά ούτε την Πέμπτη, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να νιώθει ενοχλήσεις που πυκνά συχνά γίνονται πόνοι. Ο " Αthas " θέλει οπωσδήποτε να παίξει αυτή τη βδομάδα αλλά το ιατρικό επιτελείο της Berlingoal δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο με την υγεία του αθλητή, περιμένοντας τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Η πρώτες εκτιμήσεις για ρήξη μηνίσκου του Παπαδόπουλου τον ανάγκασαν να μείνει εκτός αποστολής την προηγούμενη βδομάδα , ενω ο ίδιος θέλει να παίξει την Δευτέρα στο πρωτάθλημα 5x5 άσχετα με το άν θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Ο ίδιος πάντως οφείλει να είναι προσεκτικός αφού είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τον σοβαρότατο τραυματισμό , τον Φεβρουάριο του 2010 στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός γηπέδως σχεδόν 4 μήνες. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός ήταν υποτροπή από τραυματισμό στην ίδια περιοχή τον Ιανουάριο του 2010 , κατά την οποία ο ξεροκέφαλός Παπαδόπουλος επέστεψε πολύ νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεωσεις της ομάδας και ενω δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως.

Κοντός ψαλμός λοιπόν και Τρίτη κοντή γιορτή.....

Ο κακος Berlingoalitis λεει :


" Η υγεία είναι μεγάλη υπόθεση για τον κάθε άνθρωπο...Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου