Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.....


Aπών τελικά θα είναι απόψε ο αρχηγός της ομάδας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 5x5 στο Orion στις 21:00. Ο Παπαδόπουλος ηθελε να παίξει οπωσδήποτε στο αποψινό παιχνίδι , αλλά οι εντονοι πόνοι στο αριστερό γόνατο δεν του το επετρεψαν. Ο ίδιος τωρα τρέχει να προλάβει το μάτς της Πέμπτης για το παιχνίδι πρωταθλήματος στο 8x8 , ενω απόψε θα βρεθεί και με τον προσωπικό του γιατρό για να δούν το θέμα του καλύτερα. Πάντως , χαρακτηριστικό του πόσο παθιασμένος είναι με την ομάδα, είναι ότι θα είναι στο πάγκο , δίπλα στον Παναρίτη να εμψυχώνει τους φίλους- συμπαίχτες του.

Απών θα είναι και οι Λαμπράκος, Καράμπελας, Παπαδάκης Βλασσης.

Η αποστολή θα αποτελείται από τους Ανδρεαδάκη, Λόντο ( C ), Τσίκουρα, Ζητούνη, Μπαλτά, Τζανουδάκη, Βογιατζή.

Αίσθηση προκάλει η επανεμφάνιση του Ανδρεαδακη μετά την σιωπηρή τιμωρία του από την διοίκηση καθώς και του στρατευμένου Σ. Μπαλτά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι δύο μετά από την μακροχρόνια απουσία τους.


o kakos Berlingoalitis λεει :


" Η απώλεια του φυσικου αρχηγού - ηγέτη της ομάδας σε μία πρεμίερα πάντα είναι μεγάλη....... Ας ελπίσουμε οι μάγκες να ανταποκριθούν στις αναγκες του παιχνιδιού ...Αλλωστε η καλή μερα...από την αρχή φαίνεται....."

1 σχόλιο: