Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ......ΚΥΠΡΟ...ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ....ΑΘΗΝΑ...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ .....ΑΥΣΤΡΙΑ........


Μετά το ταξίδι του Διεθυντή ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτη στην Θεσσαλονίκη και το ταξίδι του Αθ. Παπαδόπουλου στην Κύπρο για θέματα της ομάδας , οι τρείς ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ ( Παπαδόπουλος, Λόντος, Παναρίτης) έχουν απόψε συνάντηση κορυφής στο Βronze Cafe στην Γλυφαδα ώστε να γευματίσουν και να συζητήσουν πάνω σε θέματα της ομάδας.

Με τον αντιπρόεδρο να αναχωρεί άυριο για Αυστρία, οι τρείς έχουν πολλά να πούν..... Ο Παναρίτης έχει να ενημερώσει για το σκαουτινκ που έγινε στην Βόρεια Ελλάδα, ο Παπαδόπουλος για το ταξίδι στην Κύπρο και ο Λόντος για το κέντρο προετοιμασίας που πάει να κλείσει ενόψει καλοκαιριού. Βέβαια , το ότι ακουστηκε κάτι για ένα πολύ καλό αριστερό εξτρέμ κατα Βιεννη μερία κρατήστε το στα υπόψη....


Ο κακος berlingoalitis λεει :


" Το ότι έχει ξεφυγει η ομάδα σε διοικητικό επιπεδο είναι πλέον ξεκάθαρο....Ολη την Ευρώπη αλωνίζουν για ταλέντα, κέντρα προετοιμασίας και μεταγραφές.....Και μετά το 4-1 της προηγούμενης βδόμαδας.....κάτι γίνεται και στο αγωνιστικό κομμάτι...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου