Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ.......4-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6-4 !!!!!!!!


Ο Ίβιτσα Όσιμ χαρακτήριζε, μετά από έναν αγώνα Παναθηναϊκού- Ηρακλή θαρρώ, τη μπάλα πόρνη (για την ακρίβεια «π…άνα» τη χαρακτήρισε, αλλά προσπάθησε να το ωραιοποιήσει ο τότε μεταφραστής). Αν ο Όσιμ με τον μεταφραστή του ήταν στο μάτς της Berlingoal με την Kampos FC τότε μάλλον θα το ξαναέλεγε. Μάλλον........ σίγουρα θα το ξαναέλεγε.......

Η ομάδα ηττήθηκε με 4-1 σε ένα μάτς όπου η αντίπαλοι ομάδα έκανε 4 ευκαιρίες έβαλε 4 γκολ και η Berlingoal ειχε 5 δοκάρια!! Η ομάδα που ήταν χωρίς βασικότατους παίχτες παρατάχθηκε με τον Καράμπελα κάτω από τα δοκάρια, Ζητούνη , Παπαδόπουλο και Παυλόπουλο στην αμυνα, Λαμπράκο ,Καραγκούνη και Τζανουδάκη στο κέντρο και μοναδικο προωθημένο τον Παπαδάκη. Εμφανέστατη ήταν η απουσία των Βογιατζή, Λόντο και Τσίκουρα. Ο Παναρίτης από τον πάγκο έκανε ότι μπορούσε ενω ο αναπληρωματικός Γαλανάκης που κλήθηκε μετά απο καιρό να παιξει σε ένα τοσο σημαντικό παιχνίδι, έκανε ότι μπορουσε.

Το γκόλ της τιμής πετυχε ο Παπαδάκης με πέναλτυ έπειτα από χέρι αντιπάλου στην περιοχή της Berlingoal. Το παράδοξο αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι παρα την βαρία ήττα, τις χαμένες ευκαιριες και τις πολλές απουσίες, η ομάδα ...έπαιξε καλα. Παρότι αυτή η ομάδα δεν είχε ξανα παίξει μαζί τα πηγαν αρκετά καλα.

Διακριθέντες ήταν οι Τζανουδάκης και Ζητούνης οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί, καλός ο Παπαδόπουλος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Λαμπράκος και Παπαδάκης που ήταν μακρυα από τον καλό τους εαυτό. Κάτω του μετρίου και ο Καράμπελας για τα δικά του δεδομένα.

Η ομάδα παρά την ήττα παραμένει δέυτερη στην βαθμολογία, το επόμενο μάτς είναι την Τρίτη 8/2/2011 στις 19: 00 και μένει να δούμε άν η ήττα αυτή θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση στην πορεία της ομάδας εως τώρα στο πρωτάθλημα.....

O kakos Berlingoalitis λεει :

" Όταν μπορέσει αυτή η ομάδα και παίξει πλήρης, θα δείξει επιτέλους τις πραγματικές της δυνατότητες. Σε άλλες ηττες ο πρόεδρος πάντα ηταν τρελαμένος και εξω φρενών....Προχθές , χτυπησε στην πλάτη όλους τους παίχτες λέγοντας δεν πειράζει ρε μάγκες.... Κάτι λεει αυτό...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου