Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΑ BRATISLAVA KAI TRNAVA??? ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!


Μεγάλη είδηση έβγαλε το Berlingoal.blogspot.com καθώς μετα το άρθρο για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κων. Παπαργύρη από την Slovan Bratislava στην Spartak Trnava o ίδιος θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες, και να καθησυχάσει τους φίλους της Slovan λέγοντας πως το καλοκαίρι όντως θα αποχωρήσει από την ομάδα τους, αλλα οχι για την μισητή αντίπαλο τους. Εβγαλε την είδηση ο βιρτουόζος μέσος αναφέροντας πως επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Berlingoal!!!!!!!!!!!!!!

Αναλυτικά:

Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του "papasilver" στον αρθρογράφο του berlingoalblogspot "ζογκλερικό ντριμπλέρ"

..Θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια μου απέναντι σε κακεντρεχή δημοσιεύματα σαν το παραπάνω. Έξαλος πληροφορήθηκα το παραπάνω άρθρο και η αλήθεια ειναι οτι με πετυχαίνετε σε περίοδο εντατικής προπόνησης και προετοιμασίας στα βουνά του Kitzbühel. Κάθε δήλωση είναι περιττή σε αντίστοιχα αναληθή άρθρα. Είναι προφανές οτι κάποιους τους πονάει πολύ η καλοκαιρινή επιστροφή του "papasilver" στα πατρια εδάφη και η επανένταξή του στην berlingoal. Ξεκαθαρίζω λοιπόν οτι το καλοκαίρι θα είμαι και πάλι παίχτης της Berlingoal και οτι οι σχέσεις μου με τους οπαδούς της Slovan είναι εξαιρετικές και αποθεωτικές.. Με εκτίμηση, Κων/νος Παπαργύρης

Μετά τη δήλωση του που διαδώθηκε αμέσως σε όλα τα Σλοβάκικα μέσα, οι οπαδοί τηε Slovan μετανιωμένοι για την στάση τους, που όντως ήταν σκληρη αφου πότε δεν υπήρξε κάτι επίσημο για την μετακίνηση του Παπαργύρη στην Spartak , δημοσίευσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:



Happy teraz ponúka radosť pre nás a náš tím s aktívnou, alebo si vypracovať na kurte, a víťazstvo, ktorá nám priniesla.
Proptiki odovzdať proti nám ublížiť ako zbožňovaný ako náš vodca.
Keď sme nemohli robiť 100% na naše vlastné, pretože si hovoria, všetko sa vráti do Atén pri najbližšej príležitosti. On bol poctený, že ona nosila tričko Slovana Bratislava a jediné, čo zostáva, je obdivovať na chvíľu ešte ....

Ospravedlňujem sa za náš postoj. Pamätajte si toto:

Jeho oddanosť k nám a váš tím je kľúčom k zostať navždy v našich srdciach ....

Ďakujem vám, poďme si s najnovšou slovenskou ligy .....

Μετάφραση - Χρόνια τώρα προσφερες χαρά σε εμάς και στην ομάδα μας με τις περίτεχνες ενέργιες σου μέσα στο γήπεδο και τις νίκες που μας έφερες . Η προπτική του να περάσεις απέναντι μας πλήγωσε αφού σε λατρέψαμε σαν αρχηγό μας.
Πότε δεν μπορέσαμε να σε κάνουμε 100% δικό μας , αφου πάντα έλεγες θα επιστρέψεις στην Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία. Ηταν τιμή μας που φόρεσες την φανέλα της Σλόβαν Βρατισλαβα και το μονο που μένει είναι να σε θαυμάσουμε για λίγο καιρό ακόμη....

Σου ζητάμε συγνώμη για την στάση μας. Να θυμάσαι το εξής:

Η αφοσίωση σου σε μάς και την ομάδα, είναι το κλειδί να μείνεις για πάντα στις καρδίες μας....

Σε ευχαριστούμε , πάμε να παρουμε μαζί το τελευταιό σου Σλοβάκικο πρωτάθλημα.....


Μαλιστα ο Παπαργύρης φέρεται να αισθάνεται δικαιωμένος καθώς λεεί ότι αυτός έχει ήθος και τιμά την φανέλα . "Δεν επρόκειτο ποτέ να γίνω Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου η Λέτο. Δεν θα προδίδα ποτέ τα παιδία που είχαν την αφισα μου στο δωμάτιο τους και τους οπαδούς γενικότερα.... "

Καλορίζικος ο νέος μας παίχτης.......




o kakos Berlingoalitis λεει :

" Μεγάλη παιχτούρα ο Παπαργύρης και επιτέλους θα μπορέσει να το δείξει και με την ομάδα στην οποία ανήκει !!! Με το καλό να γυρίσει!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου