Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΨΕ 17/2/11 ΣΤΙΣ 21:30 ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ 8X8



Απόψε 17/2/2011 στις 21:30 θα διεξαχθεί το απόψινο μάτς της Berlingoal για το πρωτάθλημα 8x8. Μέτα την ήττα την προηγούμενη βδόμαδα, οι blue maroon θέλουν νίκη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις .

Απών θα είναι ο Λαμπράκος καθώς έχει ίωση, ενω αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παπαδόπουλου που συνεχίζει να πονά, ενω την αλλη βδομάδα θα κάνει μαγνητική . Ο ίδιος θέλει να παίξει , έστω και με ένεση ενω το ιατρικό επιτελείο του άναψε κόκκινο σε αυτή του την πρόθεση. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο όσο αφορά τον ίδιο. Ισως να είναι στον παγκο της ομάδας σαν αλλαγη!!! Αυτό για κάποιες κασσάνδρες που κακολογούν τον εν λόγω παίχτη...

Κάτω από τα δοκάρια είναι αγνωστο ποιος θα κάτσει τελικά, καθώς Καράμπελας, Παυλόπουλος είναι εκτός αποστολής, ενω ο Ανδρεαδάκης ξαναδήλωσε κόλλημα!!

Παρών θα είναι και ο Λόντος , καθώς ενω είχε ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους, έθεσε τελικά εαυτόν στην διάθεση της ομάδας.

Η σίγουροι είναι για το αποψινό παιχνίδι είναι οι : Λόντος, Τσίκουρας, Βογιατζής, Ζητούνης, Βλάσσης, Μπαλτάς, Παπαδάκης, Τζανουδάκης.

O κακος Berlingoalitis λεει:


" Όλοι εμεις που αγαπάμε πραγματικά και αγνά την ομάδα, ευχόμαστε νίκη και μόνο νίκη απόψε...Όλοι οι άλλοι ας ελπίζουν σε άλλο αποτέλεσμα....μπάς και τους δοθεί η ευκαιρία να στήσουν τν ομάδα και τους παίχτες πάλι στο τοίχο με τις ειρωνίες και ψευδή δημοσιέυματα τους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου