Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Αμφίβολος για το μάτς της Τρίτης αλλά και της Πέμπτης είναι ο αρχηγός της ομάδας Αθ.Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στην ήττα της Berlingoal από την Rich FC την προηγούμενη βδομάδα. Μάλιστα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ζήτησε αλλάγη από τον Παναρίτη, ωστόσο έσφυξε τα δόντια και συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι εώς το τέλος.

Ο Παπαδόπουλος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να προλάβει τα δύο μάτς , αλλά το αν θα τα καταφέρει παραμένει ακόμα άγνωστο. Πιθανή συμμετοχή του χωρίς να είναι 100% έτοιμος ενδεχομένως να εντείνει το προβλημα, και δίοικηση και τεχνικό team επ'ουδενί δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν κάτι τέτοιο.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι σημαντικά για τον Παπαδόπουλο , ενω η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμη......

Ο kakos Berlingoalitis λεει :

" Εκεί που όλοι λέγαμε ότι επιτέλους η ομάδα δείχνει να είναι ξανα πλήρης μετά από πολύ καιρό, τα προβλήματα επέστρεψαν... Η κακοτυχία αυτής της ομάδας δεν έχει προηγούμενο...Είναι όμως παλικάρι ο αρχηγός....θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου