Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ...


Μεγάλη απογοητευση χθές βράδυ καθώς η Berlingoal ηττήθηκε 9-2 από την εξαιρετική ομάδα Rich FC. Οι αντίπαλοι ξέρανε τι θέλανε στον αγωνιστικό χώρο , είχαν τερξίματα, αυτοματισμούς και πολυ καλη κυκλοφορία της μπάλας. Παρότι δεν κάνανε και πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τους " Blue maroon" ήταν αποτελεσματικότατοι στα τελειώματα των φάσεων. Κορυφαίος των αντιπάλων ένας πρώην Berlingoalitis ο Γίαννης Μπακάλης ,που με τον τρόπο του πήρε την εκδίκηση του από την διοίκηση της ομάδας που αρκέστηκε να του προσφέρει ένα δεκαημερο συμβόλαιο , και παρότι έκανε καλές εμφανίσεις , δεν του έκανε πρόταση ανανέωσης.

Από την Βerlingoal καλύτερος ηταν ο.....κόσμος που δεν αποδοκίμασε έντονα δίνοντας έτσι πίστωση χρόνου στην νέα προσπάθεια που κάνει η Berlingoal στο πρωτάθλημα 8x8. Aν και τα τερματα που δέχθηκε η ομάδα ήταν πολλά , περιέργως η άμυνα ήταν η καλύτερη γραμμή της ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει πως έπιασε καλή απόδοση. Στη επιθεση οι κλασσικές ευκαιρίες δεν έγιναν γκόλ καθώς Βογιατζής, Τζανουδάκης και Λαμπράκος αστόχησαν στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Μοναδική ωραία στιγμη το κυνηγί μιας χαμένης μπαλιας που μετέτρεψε σε γκόλ ο Τζανουδάκης καθως και η όμορφη εκτέλσεη φάουλ του Παπαδόπουλου που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο αμυντικός των αντιπάλων. Στο κέντρο χάθηκαν σχεδόν όλες οι μάχες.

Μένει να δούμε αν θα ορθοποδήσει η ομάδα την άλλη βδομάδα η αν θα είναι η αρχή ενος νέου σερι αρνητικών αποτελεσμάτων....

O kakos Berlingoalitis λεει:



" Ενα είναι το σίγουρο.....μέχρι αυτή η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική...έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα......... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου