Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ........


Οχι δεν μιλάμε για την γνωστή εκμπομπή του Σπύρου Σούλη στον ANT1 με αντικείμενο τις ανακαινήσεις σε σπίτια ανθρώπων που έχουν ανάγκη, αλλά για την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Berlingoal στην πρεμίερα του πρωταθλήματος 5x5 , οπου επικράτησαν της ομάδας Ωχαμαν FC με το επιβλητικότατο 9-2.

Η Berlingoal έδειξε σοβαρότητα με μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, κάνοντας γκόλ το 80% των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν. Ποσοστό αρκετά υψηλό αν αναλογιστούμε ότι πέρσι σε αντίστοιχα μάτς , η ομάδα πυκνά συχνά " γκέλαρε " , φέρνοντας ισοπαλία με ομάδες που δεν κατάφεραν να μπούν στα playoff η χάνοντας από ομάδας εμφανώς πιο αδύναμες. Τέτοια μάτς ειναι που δίνουν πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει στην ομάδα, βάζοντας στόχο φέτος να καθαρίζουν με το καλημέρα τέτοια παιχνίδια που θα κρατήσει την ομάδα ξηλά στην βαθμολογία εως το τέλος.

Η απόστολή αποτελέιτο από τους:

Ανδρεαδάκη, Λόντο ( C ) , Τσίκουρα, Μπαλτάς, Ζητούνης, Βλάσσης , Τζανουδάκης, Βογιατζής.

MVP του χθεσινού μάτς αναμφίβολα ήταν ο Σωκράτης Μπαλτάς. Ο 28χρονος μέσος, με τρία γκόλ και δύο ασιστ ήταν μπροστάρης στην χθεσινή μεγαλειώδη νίκη. Απο κοντά και οι Τζανουδάκης ( 2 γκόλ-που λίγο έλειψε να βάλει το γκόλ της χρονίας οταν σούταρε πίσω από την σέντρα, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) και ο Βογιατζής ( 2 γκολ-που ανέβηκε πολύ στο β ημίχρονο). Οι υπόλοιποι σκόρερ ήταν οι Λόντος με εξαιαρετική ατομική προσπάθεια box to box και ο Βλάσσης με άψογο πλασέ.

Μεγάλη απόκρουση στο 2-1 έκανε και ο Ανδρεαδάκης, που δείχνει να ανεβάζει στροφές μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις......

Παρατηρήσεις είχαμε από τον διαιτητή πρός τον Παναρίτη για της συνεχόμενες διαμαρτυρίες του , ενώ στον πάγκο με casual εμφάνιση κάθισαν και οι Παπαδάκης - Παπαδόπουλος εμψυχόνωντας τους συμπάιχτες τους έως το τελευταίο λεπτό.....

ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Ομάδα - οικογένεια με όλη την σημασία των λέξεων η Berlingoal...Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις όλων των παιχτών εντός και εκτός αποστολής... Φωνές, πανηγυρισμούς και επαίνους.....Δεν είναι ώρα για αποθεώσεις πάντως.....Χαμηλό προφίλ και τα κεφάλια μέσα ωστε να πάμε μπροστά......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου