Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η....ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ???


Άγνωστο αν θα γίνει τελικά το σημερινό παιχνίδι της Berlingoal λόγω κακοκαιρίας. Το παιχνίδι έχει οριστεί να γίνει απόψε 4/2/2011 στις 21:30 και παραμένει άγνωστο αν οι 2 ομάδες θα καταφέρουν να αγωνιστούν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που ελοχέυει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Το berlingoal.blogspot.com επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Αθ. Παπαδόπουλο ο οποίος είπε πως πρωταρχικός στόχος είναι να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των παιχτών του.

Αναλυτικά δήλωσε : " Αν ο καιρός συνεχίσει έτσι μέχρι απόψε δέν νομίζω να γίνει το παιχνίδι. Η διοργανώτρια αρχή έχει δείξει πολλές φορές ότι την ενδιαφέρει να γίνονται τα παιχνίδια με οποιοδήποτε κόστος καθώς τα οικονομικά της οφέλη από αυτά , είναι παρα πολύ μεγάλα. Δεν γίνεται έτσι όμως. Έχουμε παιχτες εκατομμυρίων και δεν θα τους θυσιασουμε στο βωμό του κέρδους της διοργανώτριας αρχής. Αν δεν διασφαλιστούν τα δικαιώματα μας , θα πάρω την ομάδα και θα φύγω.... Ο ποδοσφαιριστής Παναρίτης ακόμα ταλαιπωρείται 6 μήνες μετά από τον κακο αγωνιστικό χώρο που του στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό του....Δεν θα ανεχτώ να πέρασουν αυτό το μαρτύριο και άλλοι ποδοσφαιριστές μου...."

Εμείς να αναφέρουμε πώς εκτός αποστολής θα είναι οι Παναρίτης, Βλάσσης, Τσίκουρας, Μπαλτάς, Βογιατζης, Λόντος ενω Καράμπελας και Ανδρεδάκης θα διεκδικήσουν θέση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Θα παρουσιαστεί μια διαφορετική ομάδα σε σχεσή με την προηγούμενη βδομάδα και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν το ίδιο καλά. Αρκεί να γίνει το παιχνίδι.....

ο κακος berlingoalitis λεει :

" Πολλές και σοβαρές απουσίες ακουω.......Εδω θα φανεί αν η ομάδα έχει βάθος.....Και ότι ο Βογιατζής δέν γύρισε για το σημερινό μάτς....κάτι μου λέει...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου