Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑΣ


Σύμφωνα με αγγλικό site ο ποδοσφαιρισής της ομάδας μας Μιχαλης Παπαδάκης, συνελήφθη πρόσφατα για επεισόδιο έξω από στριπτιτζάδικο στην Λέωφ. Συγγρού. Δειτέ αναλυτικά τι έγραφε το www.bbc.com



«Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Παπαδάκης συνελήφθη έξω από ένα μπαρ με στριπτήζ αφού κατηγορήθηκε ότι έπιασε μία γυναίκα από τον λαιμό.
Ο 28χρονος επιθετικός της Berlingoal – θεωρήθηκε ότι – είχε ένα θερμό επεισόδιο με τη γυναίκα (δεν δημοσιεύεται όνομα) στις 3 τα ξημερώματα.

Ο σταρ, που αμείβεται με μεγάλο χρηματικό ποσο, επισκέφτηκε το μπαρ που ειδικεύεται σε στριπτήζ και ιδιωτικές «παραστάσεις» και έφυγε από εκεί στις 3.


Η Αστυνομία βρήκε τον Παπαδάκη σε έναν σταθμό κοντά στο μπαρ, τον συνέλαβε και τον απελευθέρωσε το πρωί με εγγύηση, πριν γίνει ολοκληρωμένη εξέταση της υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε : «Ενας 28χρονος άνδρας συνελήφθη για βιαιοπραγία, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση».

Ο παίκτης των Blue maroon παλεύει για το μέλλον του στη Berlingoal. Φήμες τον θέλουν να φέυγει δανεικός από τη Berlingoal η οποία τον πουλά με 3 εκ. ευρώ.

Ο έλληνας, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την αξία του, θέλει να μείνει στην Berlingoal, ωστόσο δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του»

Μένει να διασταυροθούν οι πληροφορίες και κατα πόσο είναι αληθές το δημοσίευμα , ωστόσο η εγκυρότητα του συγκεηριμένου site θεωρείται αναμφισβήτητη..

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Αν τελικά είναι αλήθεια τα παραπάνω , τότε επιβεβαιώνονται οι φήμες περί αλλαγής χαρακτήρα του " Ούτς". Το καλύτερο παιδί φαίνεται να έχει αλητέψει.... Φαίνεται τελικά πώς η δόξα και το χρήμα αλλάζουν και τα καλύτερα παιδία....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου