Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ....ΑΣΣΟ


Κάποτε η Δέσποινα Βανδή είχε τραγουδήσει " Καρδιά μου , στα δωσα όλα και ...έμεινα στον άσσο...." .Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκαν οι παίχτες της Berlingoal....

Όσοι βρέθηκαν χθές στα γήπεδα Orion είδαν ενα πολυ ωραίο παιχνίδι αλλά και μία πολύ άτυχη ομάδα. Η Berlingoal έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και προδώθηκε τελικά από τον....αναγκαστικό άσο...... Ηττήθηκε με 5-4 απο την Gym Tonic FC σε μάτς γκράν γκινιόλ....

Μετα από περίπου 6 μήνες και ενω και οι 3 τερματοφύλακες τις ομάδες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν ,με περίσσεια αυτοθυσία ο Νικόλας Παναρίτης χωρίς να λογαριάσει την κατάσταση του ποδιού του, έκατσε κάτω από τα δοκάρια , ώστε να καλύψει το κενό. Μια θέση που ο Παναρίτης είχε παίξει σαν πιτσιρικάς , και αυτό στα πλάισια προπόνησης και χαλαρώματος - χαβαλέ. Μονο και μόνο σαν κίνηση αξίζει πολλά μπράβο..... Πάντως αν η ομάδα είχε έναν από τους τερματοφύλακες στην συνθεσή της , σίγουρα θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα.....Και δεν μιλάμε για ισοπαλία..

Η ομάδα ξεκίνησε με : Παναρίτη κάτω από τα δοκάρια, Λόντο αριστερο μπάκ, Μπακάλη κεντρικό αμυντικο ( που επέστρεψε και πάλι με δανεισμό 10ημερο) , Τσίκουρα δεξια. Ο Ζητούνης έπαιξε αμυντικό χάφ, ο Μπαλτάς αριστερα, Τζανουδάκης δεξια και ο Βογιατζής μοναδικός προωθημένος. Στον πάγκο οι Παπαδάκης και Βλάσσης. Χρέη προπονητή ο τραυματίας Παπαδόπουλος που προτίμησε σύστημα 3-3-1.

Το μάτς ξεκίνησε με τους αντιπάλους να πιέζουν αλλά οι blue maroon να αντιστέκονται περίφημα. Το πρώτο γκόλ των αντιπάλων προήλθε από λάθος του Τσίκουρα και το δευτερο από αδράνεια της άμυνας. Η Berlingoal απάντησε άμεσα με Βογιατζή από πάσα του Παπαδάκη που είχε μπεί στον αγώνα κάνονατς το 2-1, ενω από λάθος του άπειρου Παναρίτη έγινε το 3-1.

Κάπου εκεί η Berlingoal ξυπνησε καθώς οι Ζητούνης και Τζανουδάκης ανέβασαν στροφές και η άμυνα που έως εκείνη τη στιγμή ήταν κάτω του μετρίου, μεταμορφωθηκε πρός το καλύτερο. Ο νεοεισαχθείς στο παιχνίδι Βλάσσης με όμορφη ατομική προσπαθεια από δεξία πλάσαρε από την κλειδαρότρυπα τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-2 σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Αξιοσημείοτο γεγονός η αψιμαχία Τζανουδάκη και Τσίκουρα για μια επίθεση που οδήγησε τον πρώτο να ζητήσει αναγκαστική αλλαγή....

Στο ημίχρονο βλέποντας ότι οτι η ομάδα " το έχει" το παιχνίδι αλλάζει το σύστημα σε 3-2-2, κίνηση που απέφερε καρπούς καθώς το 3-3 ήρθε σχετικά γρήγορα με τον Βογιατζή με κοντινό πλασέ. Η αμύμα ήταν άψογη αλλά ο Παναρίτης ήταν πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής όταν " έφαγε" απεθυείας εκτέλεση κόρνερ. Το 4-3 ήταν γεγονός. Η Berlingoal έλεγχε το μάτς και 10 λέπτα πρίν το τέλος ο Τζανουδάκης με δυνατό χαμηλό σουτ , έκανε το 4-4 .

Ελάχιστα λεπτά πρίν το τέλος οι αντίπαλοι έκαναν μία σέντρα πετάχτηκε ένας παιχτης τους και με κοντινή κεφαλία έγινε το 5-4 , και οι παίχτες τις ομάδας μας δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χαθηκε ενα τέτοιο παιχνίδι.

Καταπληκτικοί οι Μπακάλης, Λόντος, Ζητούνης, Τζανουδάκης , πολύ καλοί οι Βογιατζής , Βλάσσης με τους υπόλοιπους να ακολουθούν και να μήν υστερεί κανεις...Απλά είχαν την ατυχία να έχουν αναγκαστικό τερματοφύλακα, που και παλι τονίζουμε πως παρόλο τα λάθη, του αξίζουν πολλά μπράβο για την θέληση που έδειξε....

Καλός και στην θέση του προπονητή ο Παπαδόπουλος που διάβασε άριστα το μάτς....


ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Τρομερή εμφάνιση που λόγω συγκριών δεν συνοδέυτηκε από νίκη.... Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα......Αλλά θα συνεχίσει έτσι?? Ιδού η απορία...."

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Παναρίτη!!
    Παλικάρι μεν...παιδαριώδη λάθη δε..

    Είναι γεγονός οτι η ομάδα τον τελευταίο καιρό αναζητά τον χαμένο καλό εαυτό της και οι παίχτες της ομάδας ενώνονται σαν μια γροθιά. Παρά τις αρνητικές συγκυρίες (τραυματισμοί, εξωγηπεδικές υποχρεώσεις, αναγκαστικές ελείψεις, κακεντρεχή άρθρα κτλ.) οι παίχτες δεν χάνουν το κουράγιο τους και είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από οποιοδήποτε πόστο κι αν χρειαστεί. Έτσι ο Νικόλας παρά τον σοβαρό τραυματισμό του και αψηφώντας κάθε κίνδυνο υποτροπής..έσφιξε τα δόντια και πήρε θέση κάτω από τα γκολποστ.

    Αξιοσημείωτη ήταν και η συμβολή του Προέδρου Αθ. Παπαδόπουλου από μία άγνωστη για αυτόν θέση...την θέση του coach. Θετικές επισημάνσεις, άρτιο στήσιμο, σωστές αλλαγές στα κατάλληλα χρονικά σημεία και φωνές με περίσσιο πάθος μέσα από δίψα και θέληση για νίκη. Βέβαια, ο υπερήρωας Παναρίτης "κρέμασε" τον προπονητή του καθώς αναγέννησε τον Χατζηπαναγή στα πρόσωπα των αντιπάλων. Και φυσικά αναφερόμαστε στο καθοριστικής σημασίας γκολ εις βάρος της Berlingoal έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

    Όπως και να έχει, ακόμα και με αυτήν την ασυνήθιστη παράταξη η ομάδα έφτασε μια ανάσα από την νίκη. Συνεπώς, η πορεία της Berlingoal στο μέλλον μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να προμηνύει..

    "..Λέτε να δούμε ποτέ τον Παπαδόπουλο τερματοφύλακα και τον Βλάσση coach?? Απ'αυτήν την ομάδα όλα να τα περιμένετε.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλοκαίρι με την δεδομένη προσθήκη του Παπαργύρη και 2-3 ακόμα μεταγραφές η ομάδα είναι για πολυ ψηλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή