Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ..PAPASILVER: "ΚΡΕΜΑΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ.."


Με μια λιτότατη ανκοίνωση ο επι χρόνια δημοφιλής βιρτουόζος της στρογγυλής θεάς έβαλε τίτλους τέλους σε μια πολυετή καριέρα. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός οτι ο διεθνής παίχτης είναι μόλις 27 χρονών και σίγουρα βάση ηλικίας, φυσικής κατάστασης και γενικότερης απόδοσης είχε ακόμα να προσφέρει πάρα πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.


Συγκεκριμένα ο παίχτης δήλωσε:

"Έπειτα από πολλή σκέψη αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Αποχωρώ αηδιασμένος από κάτι που αγαπησα τόσο πολύ. Σιχάθηκα το ποδόσφαιρο. Ο χώρος πλέον δεν είναι για όλους. Η προσφορά μου στην ομάδα και ο ζήλος μου για ομαδική επιτυχία επισκιάστηκε από μικροπρέπειες και ατομικά οφέλη. Κύριοι Παναρίτη, Παπαδάκη και Τζανουδάκη...αν νομίζετε οτι με σας θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.."πλανάσθε πλάνην οικτράν"..Όπως είπε και ο (πρώην πλέον) Πρόεδρος της ομάδας.."Καληνύχτα σας"."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου