Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΝΙ...ΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ


Μετά τον οβελία, τα κουλούρια , την μαγειρίτσα και όλες τις άλλες πασχαλινές λιχουδιές, η Berlingoal την περασμένη Τρίτη στις 26/4/2011 νίκησε τα Ψοφήμια FC με 4-2 υπο καταρρακτώδεις βροχή και με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Το σκόρ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστημικές διαστάσεις αν οι παίχτες ήταν πιο προσεκτικοί...

Η ομάδα παρατάχθηκε με Καράμπελα, Παναρίτη ( C), Μπαλτά, Παπαργύρη, Τζανουδάκη, Παπαδάκη, Βογιατζή.

Εκτός αποστολής οι Ανδρεαδάκης, Παυλόπουλος, οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Ζητούνης καθώς και οι Λόντος, Τσίκουρας, Λαμπράκος.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά αφού μόλις στην πρώτηη φάση προηγήθηκε με 1-0 με πλασέ του Βογιατζή , με προτροπές από την εξέδρα για διασυρμό του αντιπάλου.

Η μία ευκαιρία χάθηκε πίσω από την άλλη και η μπάλα που δεν συγχωρεί κατέληξε στα δίχτυα της Berlingoal, κάνοντας το 1-1, σκόρ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.

Στο δέυτερο ημίχρονο oι blue maroon, με όλους τους παίχτες έδειξε τις επιθετικές της διαθέσεις , καθώς για άλλη μια φορά , οι ευκαιρίες χανόντουσαν σωρρηδόν. Το 2-1 δεν άργησε να έρθει με όμορφη προσπάθεια του Παπαργύρη ,που άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών, και να ζητούν την μόνιμη επιστροφή του στην ομάδα από το καλοκαίρι...Το 3-1 έγινε μετά από λίγο με τον Τζανουδάκη με εξαιρετική προπάθεια.

Απο αδράνεια της άμυνας έγινε το 3-2 με τους αντιπάλους να ελπίζουν σε κάτι καλό , αλλά το 4-2 που έγινε λίγο αργότερα από τον Τζανουδάκη με προβολή μετά από όμορφη προσπάθεια του Βογιατζή, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες τους.... Να σημειωθεί ότι στο 3-2 ο Βογιατζής είχε δοκάρι.

Όλοι οι παίχτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, κανείς δεν υστέρησε , ενω εντύπωση προκάλεσε το επιθετικό σχήμα που κατέβασε η ομάδα, χωρίς ούτε έναν καθαρόαιμο αμυντικό. Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε ο Παπαργύρης αφού στο τελευταίο του μάτς σκόραρε , έδειξε ηγετικές ικανότητες και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον...

Η ομάδα έπιαξε πολύ καλό ποδοσφαιρο κατα διαστήματα και φαίνεται να ξεπερνάει την μίνι κρίση στην οποία είχε περιέλθει αν και κατα διαστήματα ήταν πολυ επιπόλαια....

Κάκη η διαιτησία που ακύροσε δύο κανονικότατα γκόλ της Berlingoal , και με πολλά λανθασμένα σφυρίγματα....Ακόμα και έτσι , σκοπός επετέυχθη....

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Επιστροφή στις νίκες με καλή μπάλα και η πρωτιά είναι όλο και πιο κοντά....Αυτό ήταν το ζητούμενο και αυτό και έγινε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου