Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΦΕΙΕΡΩΜΑ Η EUROSPORT ΣΤΟΝ..." ΕΛΛΗΝΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ" .


Ενα από τα μεγαλυτερα αθλητικά κανάλια στον κόσμο , η Eurosport έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα και ετοιμάζει αφειέρωμα στον Μάρκο Τσίκουρα που τον χαρακτηρίζει μάλιστα ως " τον έλληνα Ιμπαγάσα".

Στο αφειέρωμα που ετοιμάζεται , θα μιλήσουν συμπαίχτες του Τσίκουρα για τον ίδιο, οι γονείς του , ενω γίνεται αναφορά και στην μακροχρόνια σχέση του 27χρονου άσου με την γνωστή δικηγόρο Γιώτα Κωνσταντίνου. Το κανάλι θα κάνει και μια μικρή αναφορά στην φετινή καλή πορεία της ομάδας και στις δυο διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ενα μικρό αποκλειστικό απόσπασμα: " Ο Βραχύσωμος έλληνας μέσος φέτος φαίνεται αναγεννημένος. Πέρσυ όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη τον είχε τελειωμένο μετά από μια κάκιστη χρονιά με εξωαγωνιστικά προβλήματα όπως ξενύχτια και βραδινές εξορμήσεις. Φέτος βάλθηκε να να αλλάξει την εικόνα του, και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου