Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ????


Απορία προκαλεί η στάση του γνωστού επιχειρματία Φ. Ανανγνωστόπουλου προς την Berlingoal FC. Oπως σας είχαμε αποκαλυψει πρώτοι εδω από το Berlingoal.blogspot.com ο επιχειρματίας είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση για χορηγία άγνωστου ποσού , που θα τον έκανε αποκλειστικό και μεγα χορηγό της ομάδας, και μάλιστα ανακοινώθηκε στην κοπή της πίτας στην καφετέρια του επιχειρματία μέσα Ιανουαρίου.

Μάλιστα, επειδή ο Αναγνωστόπουλος τηρεί άριστες και φιλικές σχεσεις με όλους στην διοίκηση ( ειδικά με τον αντιπρόεδρο Π.Λόντο είναι αδερφικοί φίλοι), η ίδια εσπευσε να ανακοινώσει την συμφωνία πρίν καν υπογραφθούν τα συμβόλαια λειτουργώντας εν καλή πίστη , βάζοντας τον επιχειρματία στον επιχειρηματικό χάρτη και προκαλώντας σάλο στον κόσμο του marketing, καθώς η διοίκηση για να βοηθήσει τον ανερχόμενο επιχειρματία απέρριψε προσφορές από πάγκοσμιους κολοσούς όπως η Bwin, Sony, Volkswagen group, Vodafone και έκοψε τις συζητήσεις με την αεροπορική εταιρεία Emirates η οποία όχι μόνο προσφερε υπέρογκο πόσο για χορηγία, αλλά χριματοδοτούσε και το 80% της ανέγερσης του γηπέδου της Berlingoal στην Ανω Γλυφάδα αρκεί να είχε την ονομασία " Blue Maroon Emirates Stadium".

Aπό τοτε ο νεαρός επιχειρματίας δεν έχει βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας , ενω από την ( απογοητευμένη και οργισμένη ) διοίκηση τηρούν σιγή ιχθύος.

Οι ευθύνες της διοίκησης είναι μεγάλες , που εμπιστέυτηκε και βασίστηκε στην φιλία της με τον κύριο Αναγνωστόπουλο , που τελικά την άφησε " ξεκρέμαστη".

Γιατί κυριε Αναγνωστόπουλε?

O kakos Berlingoalitis λεει:

" Δυστυχώς εκεί στην Berlingoal είναι ρομαντικοί τύποι.....Πιστέυουν στις ανθρώπινες αξίες....και τώρα το πληρώνουν...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου