Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ?? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...


Σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, με την Berlingoal σε ρόλο " Dr. Jekyll και Mr Hyde" , οι blue maroon επικράτησαν της Αναγέννησης Γεμιστών FC με 7-3.

Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Καράμπελα , Παπαδόπουλο, Ζητούνη , Τζανουδάκη, Μπαλτά, Παπαδάκη και Βογιατζή.

Εκτός αποστολής οι Ανδρεαδάκης, Παυλόπουλος, Λόντος, Τσίκουρας, Παναρίτης, Λαμπράκος, Βλάσσης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο , με την χειρότερη Berlingoal τις φετινής περιόδου να δέχετε πολύ μεγάλη πίεση και αντίπαλοι να κάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το 1-0 ήρθε στα μέσα του πρώτου μέρους όταν και η Berlingoal άρχισε δειλά δειλα να παίρνει πρωτοβουλίες. Κορυφαίος του ημιχρόνου ο Καράμπελας που παρά κάποια λάθη που έκανε , κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι με μεγάλες αποκρούσεις. Τα τελευταία 5 λέπτα πρίν το ημίχρονο η ομάδα πίεσε και στην τελέυταια φάση , ο Ζητούνης με μία βολίδα έκανε το 1-1 εν μέσω προτροπών για αντεπίθεση.

Στο ημίχρονο όλη η ομάδα ( πλήν του Παπαδάκη, που προτίμησε την αυτοσυγκέντρωση στον πάγκο) μείνανε εντός γηπέδου και μιλήσαν για το τις πταίει...Αυτό ήταν...Η ομάδα βγαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο , έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της. Πίεσε ψηλά, μάρκαρε παντού, έτερξε με αποτέλεσμα το 2-1 να γίνει νωρίς με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπαλτά. Καπου εκεί το γήπεδο άρχισε να γέρνει. Βογιατζής και Τζανουδάκης έδωσαν βοήθειες στον εξαιρετικό Ζητούνη( που θύμισε γιατί ηταν ο περσινός MVP) και οι ευκαιρίες άρχισαν η μία μετα την άλλη να χάνονται. Στα μετόπισθεν ο Παπαδόπουλος εμπνεέ εμπιστοσύνη και ο Καράμπελας παρέμεινε και μετά το ημίχρονο εξαιρετικός.

Κυριολεκτικά oι blue maroon κάνανε πλάκα τους αντιπάλους. Ντρίπλες, συδυασμοί, πάσες και στρωτό ποδόσφαιρο. Οι κατα συρροή πυροβολισμοί δεν άργησαν να έρθουν με τον Βογιατζή να σκοράρει εις διπλούν, όπως και ο Ζητούνης, ενώ τέρματα πέτυχαν και οι Παπαδάκης και Τζανουδάκης. Η χαλάρωση σε κάποιες φάσεις απέφεραν άλλα δύο γκόλ για τους αντιπάλους, αλλά η ομάδα δεν ανησύχησε ιδιέτερα.

Τελικό σκόρ 7-3 σε ένα μάτς που είδαμε μία απο τις καλύτερες εμφανίσεις της Berlingoal φέτος αλλά και σίγουρα την χειρότερη!

Καλύετροι του γηπέδου αναμφίβολα οι Ζητούνης και Καράμπελας , που κράτησαν την ομάδα όρθια στα δύσκολα.

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Πέρσυ την 5η αγωνιστική άρχισε η κατρακύλα της ομάδας , στην ισοπαλία με τους Νικόπουλους. Αυτό το 5-5 που σόκαρε όλη την Ελλάδα. Φέτος η ομάδα προχωρά ακάθεκτη..Για αυτό σας λέω τόσο καιρό ..κάτι έχει αλλάξει πρός το καλύτερο..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου