Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΣ, ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ, ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Σε έγγραφη απολογία κλήθηκαν οι Νικόλαος Παναρίτης και Αθανάσιος Παπαδόπουλος για το αψιμαχία που είχαν την περασμένη Τρίτη 5/4/2011 για το πρωτάθλημα 8x8. Λίγο πρίν ξεκινήσει το μάτς οι δύο λογοφέρανε σε έντονο ύφος , ενω και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού οι κουβένετς δεν σταμάτησαν.
Πάντως οι δύο στο τέλος του παιχνιδιού φύγανε συμφιλιωμένοι .

Επίσης οι Σωκράτης Μπαλτάς και Μάρκος Τσίκουρας , δύο μέρες αργότερα ήρθαν σε αντιπαράθεση πρίν το νικηφόρο παιχνίδι με την Nikopoulos FC την περασμένη Πέμπτη. Και εκεί το θέμα φαίνεται να έχει λήξει με τους δύο να συμφιλιώνονται κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά η δοίκηση κάλεσε τους 4 ποδοσφαιριστές σε έγγραφη απολογία και αναμένεται το ΔΣ να αποφασίσει για την όποια τιμωρία τους.

ο kakos Berlingoalitis λεει:

" Καλά έκανε και τους κάλεσε σε απολογία...και τους 4....Απο την μία όμως αυτές οι αψιμαχίες είναι καλό σημάδι...δείχνουν ότι υπάρχει πάθος και θέληση στην ομάδα και όχι αδιαφορία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου