Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

4-3 H BERLINGOAL ΤΗΝ NIKOPOULOS FC.. ΜΕ " ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ" ΦΙΝΑΛΕ...


Η μπορντόγαλάζια αρμάδα δεν σταμάτησε ούτε χθές αφού κατάφερε και πήρε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης καθώς νίκησαν ττην μαχητική Nikopoulous FC με 4-3 σε μάτς με χιτσκοκικό φινάλε.

Η ομάδα παρατάχθηκε με Ανδρεαδάκη , Λόντο ( C ), Παναρίτη, Τσίκουρα, Μπαλτά, Τζανουδάκη, Λαμπράκο με τον πρώτο και τελευατίο να κάνουν επανεμφάνιση μετα από καιρο.

Εκτός οι Ζητούνης, Βογιατζής, Παπαδόπουλος ( τραυματίες ), Καράμπελας, Παυλόπουλος, Παπαδάκης, Βλάσσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προυποθέσεων για την Berlingoal καθώς η ομάδα που πίεζε ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0 έπειτα από έξοχη προβολή του πολύ καλού Παναρίτη.

Εν συνεχεία οι αντιπαλοι έκαναν το 1-1 φέρνοντας το μάτς στα ίσια.

Η Berlingoal έχασε σωρεία ευκαιριών , αλλά ο Τσίκουρας έβαλε τέλος στην δυστοκία με ένα ωραίο γκόλ που προήλθε από αντεπίθεση κάνοντας το 2-1 βάζοντας την ομάδα στην θέση του οδηγού και πάλι.

Οι ευκαιρίες και πάλι δεν έγιναν γκόλ και λίγο πρίν το ημίχρονο οι αντίπαλοι έκαναν το 2-2 με απευθειας χτύτπημα φάουλ.

Στην ανάπαυλα οι blue marron πάλι είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν ευκαιρίες που δεν έγιναν γκόλ και ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και πάλι, όταν οι αντίπαλοι έκαναν το 2-3 εν μέσω ενθερμών πανηγυρισμών και τους παίχτες της Berlingoal να κοιτάζονατι μεταξύ τους.

Η ομάδα είχε τρία δοκάρια με τον Τσίκουρα με αριστερο ξερό σουτ, τον Μπαλτά και τον Τζανουδάκη και ένα χαμένο πέναλτυ του Λαμπράκου.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι για άλλη μια χρονία η Nikopoulos FC θα έκανε την ζημία στην Berlingoal επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του " κακού δαίμονα " της ομάδας,μίλησε η κλάση του Τζανουδάκη.

Ο " Τeo " με δύο προσωπικά γκόλ στα τελευταια 5 λεπτά κάνοντας το 4-3 γνωρίζοντας την αποθέωση απο οπαδούς και συμπαίχτες. Γιατί ο θεός αγαπάει τον κλεφτη αλλά αγαπαέι και τον νοικοκύρη.....

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς η Nikopoulos FC δεν είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Berlingoal σίγουρα ηταν καλύτερη αλλά και οι αντιπαλοι με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι δικαιούνται κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα από την 10η θέση που καταλαμβάνουν.

Εξαιρετικοί οι Μπαλτάς που οργίασε από την αριστερή πλευρά , Παναρίτης που πάλεψε και είχε εντυπωσιακές στιγμές , Τζανουδάκης που πάλι ήταν πανταχού παρών και κλείδωσε την νίκη με τα 2 τελευατάια γκόλ και Τσίκουρας που έτερξε μάρκαρε, μοίρασε πάσες και σκόραρε. Τοίχος και παλι ο Λόντος στην άμυνα, σταθερα καλοί οι Ανδρεαδάκης και Λαμπράκος παρά την μεγάλη απουσία του τελευταίου από επίσημα παιχνίδια.

Το απόλυτο διατηρήθηκε με 6 σερί νικες στο πρωτάθλημα και έπεται συνέχεια....Ελπίζουμε...

Ο kakos Berlingoalitis λεει:

" Xθές βράδυ η ομάδα απέδειξε ότι δεν στηρίζεται σε πρόσωπα. Στηρίζεται στο σύνολο και έχει βάθος, και βούλωσε τα στόματα όσων έλεγαν ότι χθες η ομάδα έπαιζε με απουσίες. Η Berlingoal δεν στηρίζεται σε κανέναν Ζητούνη, Βογιατζή , Παναρίτη, Τσίκουρα , Λόντο και πάει λέγοντας....Απλά όλοι είναι γρανάζια μίας καλοδουλεμένης μηχανής που λέγεται Berlingoal FC...και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου