Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

INSIDE BERLINGOAL...ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο γνωστός σε όλους " SOK " αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται μόνο στο το Berlingoal.blogspot.com.......



1) Ποσο ψηλά έχετε φτάσει τον πήχη στην ομάδα φέτος? Πιστέυετε ότι έχετε τύχη σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχετε ή έχετε δώσει βάρος σε καποια συγκεκριμένη?

Κοιτάχτε, πάντοτε από τότε που η Berlingoal, ιδρύθηκε, ιδρύθηκε για να πρωταγωνιστεί παντού σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλα τα αθλήματα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος η ομάδα είναι πιο ώριμη από ποτέ ποδοσφαιρικά σε ότι αφορά στο 5X5 και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Δεν είναι κακό λοιπόν να πούμε ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση δικαίως είμαστε το μεγάλο φαβορί για να το σηκώσουμε. Ας μην παραβλέπουμε πάντως και την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται φέτος για πρώτη φορά και στο 8X8 με πολύ πιο θεαματικά από τα αρχικώς αναμενόμενα αποτελέσματα... ο καιρός θα δείξει και για εκεί.

2) Σε ποια θέση σας αρέσει να παίζετε περισσότερο?

Η αλήθει α είναι ότι ξεκίνησα την καριέρα μου ως αμυντικός, παρ'όλα αυτά όμως και μετά από όλα τα χρόνια αυτά που ο καθένας έχει μάθει τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά του τολμώ να πω πως είμαι χρήσιμος για την ομάδα στην αριστερή πλευρά σε όλο της το μήκος καιθώς και ως δεύτερος επιθετικός.. χωρίς αυτό να σημαίνει πως όταν χρειάζεται δεν προσφέρω και τις υπηρεσίες μου από την παλιά μου θέση!!!

3) Με ποιους κάνεις παρέα στην ομάδα, πιο πολύ?

Αυτή η ερώτηση δεν αρμόζει σε ένα μέλος της Berlingoal!! Για όσους μας ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ομάδα αυτή φτιάχτηκε από μια παρέα και αυτό θα είναι πάντα!!!

4) Πιο είναι η καλύτερη και ποιά η χειρότερη στιγμή σας με την εμφάνιση της Berlingoal?

Τις χειρότερες δεν θέλουμε να τις θυμόμαστε, τις αναλύουμε, πέρνουμε τα διδαγματά μας και τις αποβάλουμε. Η καλύτερη δεν ξέρω ποια είναι ίσως κάποια κρίσιμα goal σε μερικούς αγώνες, ίσως ένα πρόσφατο hat trick σε έναν αγώνα.

5) Ποιές αδυναμίες και ποία τα ατού σας σαν παίχτης ?

Για να είμαστε πάντα αποτελεσματικοί πρέπει να ξέρουμε που υστερούμε και που υπερέχουμε ατομικά και ως ομάδα. Ξέρω ότι υστερω σε δύναμη, τεχνική και αντοχή. Υπερτερώ σε παιχνίδι χωρίς την μπάλα, στις γρήγορρες πάσες και στο να βλέπω τον χώρο. Αυτά τόσο απλά και ξεκάθαρα.

6) Πως περνάτε τον ελέυθερο σας χρόνο ?

Μα πως αλλιώς;; Παρέα με την Ομάδα και που και που με την σχέση μου.

7) Είναι όνειρο για σας η κλήση στην εθνική ομάδα?

Για όλους μας είναι όνειρο όπως για κάθε παίχτη που σέβεται τον εαυτό του, ειδικά αν είναι μέλος της Berlingoal, αν και πιστεύω ότι όχι τόσο μακρινό.

8) Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι μεταγραφές ξεκινούν και πάλι...Είναι στο μυαλό σας μια μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Ελλάδας η του εξωτερικού?


Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η κούπα με την Berlingoal. Όλα τα υπόλοιπα είναι κιτρινισμοί και προβοκάτσια.

9) Δώστε ένα μήνυμα στους αναγνώστες μας.....

Την Ιστορία την γράφουν παρέες και η Berlingoal είναι μια παρέα...

10) Ποιο είναι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο?

Range Rover
, Aston Martin DB9, Smart..

11) Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό ?

Deutschland μετά το match.


12) Ποιό ειναι το αγαπημένο σου μέρος για διακοπές?

Άνδρος για καλοκαιρινή προετοιμασία, Δήλεσι για ξέγνοιαστες στιγμές, Ξάνθη για χειμερινές αποδράσεις.. που και που αν τύχει να πάει ο φίλος μου Ritis Γαλλική ή Ιταλική Riviera (που το συνηθίζει) πάω για παρέα.


Ευχαριστούμε θερμά τον Σωκράτη Μπαλτά......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου