Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BERLINGOAL....


Την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Βerlingoal την Μ.Δευτέρα για το πρωτάθλημα 8x8 καθώς ηττήθηκε με 12-1 απο την Red Bull FC .

Η ομάδα παρατάχθηκε με Παυλόπουλο, Παπαδόπουλο, Λόντο , Τσίκουρα, Παναρίτη, Μπαλτά, Παπαδάκη,Παπαργύρη, Λαπμράκο, Βογιατζή.

Εκτός αποστολής ο τραυματίας Ζητούνης, και οι Καράμπελας , Ανδρεαδάκης, Τζανουδάκης.

Ανάλυση σε ένα τετοιο μάτς δεν μπορεί να γίνει. Η ομάδα έχασε 12-1 από μια ομάδα πολύ καλή αλλάπου σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε τέτοιο σκόρ. Σκόρερ με πέναλτυ ο Μπαλτάς, ενώ χάθηκαν αλλά δύο πέναλτυ και αρκετές ευκαιρίες που δεν θα έχαναν ουτε 12χρονα παιδιά. Μια ομάδα χωρίς αρχη και τέλος, που ελάχιστοι κράτησαν τις θέσεις τους . Γενικά .....μια παρωδια. Η ομάδα που όλοι ξέρουμε δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο.

Απο το ολοκληρωτικό ναυάγιο ξεχώρισε ο Παπαδάκης, που ήταν ο μόνος που έβγαλε πάθος, νέυρο και θέληση , ενω ακολούθησαν οι Μπαλτάς και Παπαργύρης . Ο τελευταίος πάντως έδειξε πώς στην Σλόβαν είναι πιο χαμηλό το επίπεδο καθώς και ο ίδιος φαίνεται ντεφορμέ, από τις μάλλον πιο χαλαρές προπονήσεις. Ακόμα και έτσι όμως έβαλε τα γυαλία στους υπόλοιπους. Εμφανέσταστη ήταν η απουσία των Τζανουδάκη και Ζητούνη καθώς δεν υπήρχε παίχτης να κρατήσει την μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι.

Ο αθλιότερος των αθλιότερων ήταν ο Παπαδόπουλος . Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι δεν ήταν 100% υγείς με πρόβλημα στο γόνατο και χτυπημένο δάχτυλο. Εμείς εδω στο Berlingoal FC είχαμε πρώτοι εκθειάσει τον " Atha" όταν είχε πάιξει τραυματισμένος πρίν καιρό, λογω ελλέιψεων. Σήμερα , υποστηρίζουμε ότι όταν δεν μπορείς κυριε Παπαδόπουλε, μην πάιζεις. Η ομάδα συμπλήρωνε αποστολή. Ησουν άθλιος. Ο καλύτερος παίχτης των αντιπάλων. Κίνδυνος θάνατος για την εστία της Berlingoal.

Ευτύχως για την ομάδα ο ίδιος χτύπησε το ήδη χτυπημένο δάχτυλο του και αποχώρησε τραυματίας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Οχι ότι άλλαξε η εικόνα της ομάδας , απλα αποχώρησε ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου. Τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν σε παίχτη της Berlingoal.

Η αγωνιστική καθίζηση είχε φανεί απο την ισοπαλία ( 5-5 με την Golden FC ) την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα 5x5 , και επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο με αυτη την συντριβή. Η ομάδα οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια της και να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει της συνέχειας. Αναμένουμε να δούμε αν η διοίκηση θα λάβει κάποια μέτρα για τον διασυρμό.

Δίκαιες φυσικά και οι αποδικιμασίες στο τέλος του μάτς από τον κόσμο, που κράτησε ωστόσο την ψυχραιμία του.

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Τι ήταν αυτό το πράγμα ρε παιδία? Τέτοια χάλια έχω να δώ χρόνια από την ομάδα. Από τις αρχές μη σου πω. Ενα μπάχαλο. Το θέμα είναι να αναγνωρίσεις ότι ήσουν χάλια , να σκύψεις το κεφάλι και να συνεχίσεις να δουλέυεις. Καμία σχέση αυτή η ομάδα με την Berlingoal που ξέρουμε. Θα αντιστρέψει το κλίμα πάντως . Αρκεί να μήν αληθέυουν οι φήμες που θέλουν κάποιους παίχτες να αρνούνται ότι ήταν κακοί. Γιατί αν ισχύουν ...Ζήτω που καηκαμε...Α, και κάτι ακόμη....Απαγορέυεται μια ομάδα του μεγέθους της Berlingoal , να στηρίζεται τόσο πολύ σε δύο πρόσωπα. Για τον Ζητούνη και τον Τζανουδάκη λέω. Λείπανε και επικράτησε το χάος...Αυτο,η διοίκηση πρέπει να το κοιτάξει...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου