Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Α ΡΕ ΟΣΙΜ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ...BERLINGOAL FC - GOLDEN FC 5-5


Σε ένα μάτς για γερά νέυρα η Berlingoal FC είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα 5χ5 καθώς παραχώρησε ισοπαλία 5 - 5 στην τρίτη της βαθμολογίας Golden FC. Επρεπε να περάσουν 7 αγωνιστικές για να χάσει βαθμούς η ομάδα , που παρότι χάλασε το νικηφόρο σερί της , παραμένει ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση.

Η ομάδα παρατάχθηκε με Ανδρεαδάκη, Λόντο ( C) , Παναρίτη, Μπαλτά, Παπαδάκη, Τζανουδάκη, Βλάσση και Βογιατζή.

Εκτός μείνανε οι τραυματίες Ζητούνης και Παπαδόπουλος και οι Καραμπελας, Παυλόπουλος, Τσίκουρας , Λαμπράκος.

Το μάτς ξεκίνησε καλά για την Berlingoal καθώς πολύ νωρίς προηγήθηκε με 1-0 μετά από ωράια προσπάθεια του Τζανουδάκη. Κάπου εκεί η ομάδα χαλάρωσε καθώς πίστεψε ότι οι αντίπαλοι ήταν έυκολη λεία με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισοφαριστούν κάνοντας μετά απο λίγο 1-1 αλλά και να χάσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού μένοντας πίσω στο σκόρ με 2-1 μετά από λάθοι της αμύνας και του Ανδρεαδάκη , που δεν καθοδήγησε σωστα τους αμυντικούς του.

Η ομάδα ανέβασε ρυθμό κυνηγώντας την ισοφάριση , πράγμα που απέδωσε αφού το 2-2 έγινε λίγο πρίν το ημίχρονο και πάλι με τον Τζανουδάκη, σκόρ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα βγήκε νωχελική και μετά το πρώτο δεκάλεπτο έπαθε ενα μπλάκ ουτ άνευ προηγουμένου. Οι blue maroon, αλλόυ πατούσαν και αλλού βρισκόντουσαν. Αποτέλεσμα? Οι αντίπαλοι να προηγηθούν μεσα σε 5 λεπτά με 5-2 εν μέσω τρελών πανηγυρισμών , καθώς ηταν πολύ κοντά στην πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας της. Σε αυτό το σημείο και στην προσπάθεια του να κάνει προβολή ,τραυματίστηκε και ο Μπαλτάς και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Καπού εκέι όμως το πληγωμένο θηρίο ξύπνησε και με φωνές και προτροπές των εκτός αποστολής Τσίκουρα και Παπαδόπουλο που ήταν στον πάγκο, η αντεπίθεση ξεκίνησε. Πρώτα έγινε το 5-3 με πέναλτυ που κέρδισε και εκτελσε ο Τζανουδάκης , ενώ η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Εκεί άρχισαν οι κοκορομαχίες του Τζανουδάκη με συγκέκριμένο αντίπαλο ο οποίος προκαλούσε συνεχώς. Συνέχισε με τον ίδιο και ο Λόντος λίγο αργότερα.Ο Παναρίτης βλέποντας τους αντιπάλους να .." παιρνουν αέρα" με δυο σκλήρα μαρκαρίσματα τους έκοψε την φορά, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα....

Λίγο αργότερα ο Βλάσσης με όμορφο πλασέ στην δεξία γωνία έκανε το 5-4 και λίγο μετά ο Βογιατζής που με όμορφη ατομίκη προσπάθεια πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε ειδανικά γράφοντας το 5-5 και η ολική επαναφορά ήταν πλέον γεγονός. Το θέμα τωρα ήταν η ολική ανατροπή με 10 λεπτά να απομένουν. Η μπάλα όμως για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον μέγαλο Ιβιτσα Όσιμ και απέδειξε ότι όταν θέλει ειναι μεγάλη πόρνη. Τρία δοκάρια των Παπαδάκη, Βλάσση και Βογιατζή χάρισαν τον βαθμό της ισοπαλίας τελικά στην Golden FC που παρακαλόυσε να τελειώσει το μάτς καθώς φάνηκαν ανήμποροι απέναντι στις αγριμένες διαθέσεις των blue maroon, και δόξασαζαν τον θεό για την τύχη τους. Εις το επανιδείν " χρυσά" μου παιδία...

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του μάτς ο Τζανουδάκης πήγε στον πάγκο των αντιπάλων και ζήτησε τα ρεστα από τον προκλητικό αντίπαλο που έβριζε και προκαλούσε σε όλο το παιχνίδι όποιον έβρισκε μπροστά του. Απειλήθηκε γενική σύρραξη αλλά με την επέμβαση των ψυχρομετέρων , τα χειρότερα αποφέυχθηκαν..

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Καλά τα σερί και οι παραδόσεις αλλά αυτά είναι για στατιστικολόγους....Σημασία έχει η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoff..όπως και αν έρθει αυτή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου